Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ko club المجد
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rangers onderschept slim de pass. McClure is nu in balbezit. Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Madigage rent richting de bal. Madigage schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rangers geeft een lange en hoge pass. Motoane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malashe. Malashe krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malashe met de inworp. Pietersen rent richting de bal. De Noberga verovert de bal door een tackle van achteren. De Noberga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Ellis de bal. Skhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhosana passt de bal zonder na te denken. Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Madide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pietersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietersen geeft een hoge lob. Lekhuleng heeft problemen om de bal te vangen. Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Madide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Winstanley rent richting de bal. De Noberga is nu in balbezit. De Noberga haalt uit met een fantastische trap. Skhosana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ko club - المجد 0:1

40e minuut.
Daar is Skhosana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madigage bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ellis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Madigage is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sibiya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ko club 41%, المجد 59%.
ko club - المجد 0:1

48e minuut.
Daar is Rangers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cole de bal. Sibiya speelt de bal door. Skhosana geeft een lange en hoge pass. Mlwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft de bal voor. De Noberga kopt de bal weg. Winstanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Winstanley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ko club - المجد 0:2

82e minuut.
Biemba probeert naar een medespeler te passen. Skhosana is nu in balbezit. Skhosana probeert naar een medespeler te passen. Madigage is nu in balbezit. Madigage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ko club 35%, المجد 65%.
ko club - المجد 0:2