Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
More Pirates fc barcelole
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bruwer rent richting de bal. Khambule verovert de bal door een tackle van achteren. Bruwer rent richting de bal. Khambule onderschept slim de pass. Khambule geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Moyo trapt de bal weg. Bartman kopt de bal weg. Barnes met een sublieme pass. Myeni is nu in balbezit. Myeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pula passt de bal met de wreef. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule is nu in balbezit. De Noberga rent richting de bal. De Noberga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Khambule de bal. Bruwer onderschept slim de pass. Bruwer geeft een lange en hoge pass. Khumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
More Pirates - fc barcelole 1:0

19e minuut.
Pula passt de bal met de wreef. De Klerk is nu in balbezit. Khumalo onderschept slim de pass. Myeni rent richting de bal. Myeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Myeni rent richting de bal. Bartman onderschept slim de pass. Bartman speelt de bal door. De Noberga rent richting de bal. De Noberga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bartman probeert de bal met de borst te controleren. Bartman passt de bal zonder na te denken. Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule verovert de bal door een tackle van achteren. Khambule draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Jackson is nu in balbezit. De Noberga verovert de bal door een tackle van achteren. Matsau onderschept slim de pass. Khambule onderschept slim de pass. Khambule schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomane passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Khambule de bal. Khambule draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Khumalo speelt de bal door. Mabalane rent richting de bal. Myeni begaat een overtreding. Myeni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: More Pirates 55%, fc barcelole 45%.
More Pirates - fc barcelole 1:0

64e minuut.
Bruwer probeert naar een medespeler te passen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnes. Barnes krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. De Klerk speelt de bal door. De Noberga rent richting de bal. De Noberga haalt uit met een fantastische trap. Matamela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Myeni rent richting de bal. Myeni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mabalane de bal onder controle te krijgen. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: More Pirates 61%, fc barcelole 39%.
More Pirates - fc barcelole 1:0