Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.idir ko club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pietersen is nu in balbezit. Pietersen passt de bal in één keer door. Gatri probeert de bal aan de voet te houden. Madide is nu in balbezit. Madide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.idir - ko club 0:1

16e minuut.
Chansa geeft een hoge lob. Doeltrap. Mogatla met een harde bal richting middenveld. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tembo trapt de bal weg. Ferreira is nu in balbezit. Magalefa is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pietersen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.idir 60%, ko club 40%.
F.C.idir - ko club 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chueu met een snelle inworp. Madigage heeft problemen om de bal te vangen. Madigage geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tau de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Madigage rent richting de bal. Da Silva begaat een overtreding. Da Silva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.idir 56%, ko club 44%.
F.C.idir - ko club 0:1