Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المجد fifsa 2010
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vries verovert de bal door een tackle van achteren. Vries geeft de bal voor. De Noberga rent richting de bal. De Noberga draait met de bal, schiet en ... Bedingfield probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

13e minuut.
Cole kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pono de bal onder controle te krijgen. Macdonald is nu in balbezit. De Noberga is nu in balbezit. De Noberga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bedingfield onderschept slim de pass. Bedingfield geeft een lange en hoge pass. Mazibuko kopt de bal weg. Amoako is nu in balbezit. Amoako schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Amoako is nu in balbezit. Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amoako. Amoako krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المجد 62%, fifsa 2010 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
المجد - fifsa 2010 0:0

48e minuut.
Rangers speelt de bal door. Bedingfield rent richting de bal. Macdonald maakt een afschuwelijke overtreding. Macdonald krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga schiet op doel. Bedingfield probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motoane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macdonald rent richting de bal. Macdonald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
المجد - fifsa 2010 1:0

66e minuut.
Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva met een sublieme pass. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
المجد - fifsa 2010 2:0

69e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Mnguni is nu in balbezit. De Noberga verovert de bal door een tackle van achteren. De Noberga schiet op doel. Modu Ranele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
المجد - fifsa 2010 3:0

70e minuut.
Da Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Noberga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pono. Pono krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المجد 37%, fifsa 2010 63%.
المجد - fifsa 2010 3:0