Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakie sakie More Pirates
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Barnes met de inworp. Bruwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kambule krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Van Zyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Myeni onderschept slim de pass. Khumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumalo haalt uit met een fantastische trap. Blumfield maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jansen kopt de bal weg. Blumfield probeert wanhopig de bal te grijpen. Khumalo rent richting de bal. Khumalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakie sakie - More Pirates 0:1

22e minuut.
Grant raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordon komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Jackson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matamela met de inworp. Kambule is nu in balbezit. Kambule geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Barnes met een sublieme pass. Matsau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kambule krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Madigage met een snelle inworp. Yohane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khumalo. Khumalo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Matsau met een sublieme pass. Yohane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruwer onderschept slim de pass. Khumalo is nu in balbezit. Khumalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakie sakie 47%, More Pirates 53%.
Sakie sakie - More Pirates 0:1

64e minuut.
Yohane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barlow met de inworp. Khumalo heeft problemen om de bal te vangen. Khumalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matsau geeft een hoge lob. Barlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool begaat een overtreding. Blackpool krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakie sakie 58%, More Pirates 42%.
Sakie sakie - More Pirates 0:1