Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.idir المجد
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Das Neves probeert naar een medespeler te passen. Marlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlin passt de bal in één keer door. Rula is nu in balbezit. Rula schiet op doel. Mlwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.idir - المجد 1:0

8e minuut.
De Noberga onderschept slim de pass. De Noberga geeft een hoge lob. Wuest heeft problemen om de bal te vangen. Macdonald rent richting de bal. Macdonald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.idir - المجد 1:1

19e minuut.
Das Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Das Neves geeft een lange en hoge pass. Ellis kopt de bal weg. Rula rent richting de bal. Rula haalt uit met een fantastische trap. Mlwane bokst de bal weg.

21e minuut.
Das Neves rent richting de bal. De Noberga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Noberga passt de bal in één keer door. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald schiet op doel. Walaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Rangers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangers geeft de bal voor. Tau met een sublieme pass. Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.idir - المجد 2:1

39e minuut.
Das Neves is nu in balbezit. Das Neves geeft de bal voor. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula schiet op doel. Mlwane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mazibuko geeft een hoge lob. Inworp. Cale met een snelle inworp. Ferreira rent richting de bal. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.idir 48%, المجد 52%.
F.C.idir - المجد 2:1

47e minuut.
Scott geeft een hoge lob. Klungelig pakt Macdonald de bal. Macdonald kopt de bal weg. De Noberga rent richting de bal. De Noberga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.idir - المجد 2:2

49e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Da Silva geeft de bal voor. Marlin kopt de bal weg. Rula rent richting de bal. Rula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.idir - المجد 3:2

55e minuut.
Das Neves probeert naar een medespeler te passen. Scott met een sublieme pass. Mazibuko is nu in balbezit. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rangers geeft een lange en hoge pass. Da Silva kopt de bal weg. Rula rent richting de bal. Rula draait met de bal, schiet en ... Mlwane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Wuest geeft een lange en hoge pass. Cale kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazibuko de bal. Rula rent richting de bal. Rula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.idir 58%, المجد 42%.
F.C.idir - المجد 3:2