Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fifsa 2010 fc barcelole
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Blankenberg met een snelle inworp. Arries bereikt de bal nog maar net als eerste. Arries probeert naar een medespeler te passen. Amoako rent richting de bal. Amoako haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De Klerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi onderschept slim de pass. Baloyi met een sublieme pass. De Noberga rent richting de bal. De Noberga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fifsa 2010 - fc barcelole 0:1

10e minuut.
Maluleke rent richting de bal. Inworp. Maluleke met een snelle inworp. Amoako rent richting de bal. Amoako geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mabalane passt de bal zonder na te denken. Blankenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Khambule verovert de bal door een tackle van achteren. De Noberga is nu in balbezit. De Noberga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Blankenberg de bal. Bartman verovert de bal door een tackle van achteren. Bartman probeert naar een medespeler te passen. De Noberga is nu in balbezit. De Noberga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fifsa 2010 55%, fc barcelole 45%.
fifsa 2010 - fc barcelole 0:1

61e minuut.
Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshabalala bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoako is nu in balbezit. Amoako schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fifsa 2010 - fc barcelole 1:1

65e minuut.
Mudau rent richting de bal. Baloyi onderschept slim de pass. Baloyi met een sublieme pass. Amoako bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoako geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brown rent richting de bal. Blankenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fifsa 2010 45%, fc barcelole 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fifsa 2010 - fc barcelole 1:1