Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
More Pirates ko club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chueu geeft de bal voor. Skhosana heeft problemen om de bal te vangen. Madide is nu in balbezit. Madide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chueu met de inworp. Zungu rent richting de bal. Matsau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matsau krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Khumalo probeert naar een medespeler te passen. Skhosana bereikt de bal nog maar net als eerste. Goba verovert de bal door een tackle van achteren. Goba draait met de bal, schiet en ... Mogatla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
More Pirates - ko club 1:0

18e minuut.
Madide met een sublieme pass. Zungu rent richting de bal. Goba verovert de bal door een tackle van achteren. Goba haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mogatla bokst de bal weg.

22e minuut.
Sibiya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goba bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalefa is nu in balbezit. Goba verovert de bal door een tackle van achteren. Goba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zungu onderschept slim de pass. Matsau rent richting de bal. Zungu verovert de bal door een tackle van achteren. Zungu schiet op doel. Moyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
More Pirates - ko club 1:1

28e minuut.
Khumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta begaat een overtreding. Khumalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsau met een snel genomen vrije trap. Goba rent richting de bal. Goba schiet op doel. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant haalt uit met een fantastische trap. Mogatla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magalefa rent richting de bal. Magalefa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khumalo geeft een hoge lob. Paal! Mogatla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: More Pirates 60%, ko club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
More Pirates - ko club 1:1

50e minuut.
Barnes probeert naar een medespeler te passen. Khumalo heeft problemen om de bal te vangen. Khumalo passt de bal in één keer door. Goba is nu in balbezit. Goba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ramudzuli met een sublieme pass. Goba bereikt de bal nog maar net als eerste. Goba passt de bal met de wreef. Khumalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
More Pirates - ko club 2:1

54e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matsau de bal. Madide verovert de bal door een tackle van achteren. Madide draait met de bal, schiet en ... Moyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Barnes onderschept slim de pass. Barnes geeft een lange en hoge pass. Matsau heeft problemen om de bal te vangen. Madide bereikt de bal nog maar net als eerste. Madide schiet op doel. Moyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sibiya met een snelle inworp. Skhosana rent richting de bal. Skhosana geeft een hoge lob. Madide springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
More Pirates - ko club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: More Pirates 64%, ko club 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
More Pirates - ko club 2:2