Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:44
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.02
  • Stadion: Legit FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4947
Žaliukai LTU United
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Pazdera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdera passt de bal met de wreef. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik geeft een hoge lob. Žiburkus kan de bal niet met de borst controleren. Gomziakovas bokst de bal weg. Fainberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fainberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 1:0

6e minuut.
Širiajevas rent richting de bal. Brilis is nu in balbezit. Garziella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanas rent richting de bal. Rubanas haalt uit met een fantastische trap. Sulák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fainberg kopt de bal weg. Trukšinas heeft problemen om de bal te vangen. Širiajevas rent richting de bal. Lubik onderschept slim de pass. Lubik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Žiburkus geeft een hoge lob. Inworp. Negomireanu met de inworp. Lubik is nu in balbezit. Lubik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garziella passt de bal zonder na te denken. Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal in één keer door. Fainberg is nu in balbezit. Fainberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomziakovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 2:0

19e minuut.
Lubik passt de bal zonder na te denken. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu geeft de bal voor. Fainberg rent richting de bal. Fainberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 3:0

20e minuut.
Rubanas met een sublieme pass. Brilis heeft problemen om de bal te vangen. Lubik rent richting de bal. Lubik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rubanas is nu in balbezit. Oppliger rent richting de bal. Rubanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanas draait met de bal, schiet en ... Sulák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu passt de bal in één keer door. Praščiūnas is nu in balbezit. Fainberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fainberg schiet op doel. Gomziakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 4:0

27e minuut.
Rubanas speelt de bal door. Jelizovas is nu in balbezit. Lubik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu geeft een hoge lob. Lubik is nu in balbezit. Lubik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 5:0

39e minuut.
Rungis passt de bal in één keer door. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu probeert naar een medespeler te passen. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Negomireanu heeft problemen om de bal te vangen. Negomireanu geeft een lange en hoge pass. Garziella probeert de bal aan de voet te houden. Lubik is nu in balbezit. Lubik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žaliukai 31%, LTU United 69%.
Žaliukai - LTU United 5:0

51e minuut.
Garziella speelt de bal door. Fainberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trukšinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fainberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fainberg schiet op doel. Gomziakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Fainberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fainberg is nu in balbezit. Lubik is nu in balbezit. Lubik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Granda probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu passt de bal zonder na te denken. Lubik is nu in balbezit. Lubik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Praščiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Širiajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik haalt uit met een fantastische trap. Gomziakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 6:0

66e minuut.
Pazdera geeft een hoge lob. Daar is Fainberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 7:0

75e minuut.
Rubanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziella verovert de bal door een tackle van achteren. Garziella passt de bal met de wreef. Fainberg rent richting de bal. Fainberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rungis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu geeft een hoge lob. Fainberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fainberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Praščiūnas rent richting de bal. Praščiūnas geeft de bal voor. Garziella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Žaliukai - LTU United 8:0

81e minuut.
Brilis heeft problemen om de bal te vangen. Fainberg onderschept slim de pass. Širiajevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Širiajevas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žaliukai 22%, LTU United 78%.
Žaliukai - LTU United 8:0