Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ FC New House United
gola Tactiek utd
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán geeft een lange en hoge pass. Igaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Graščenkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterman geeft een lange en hoge pass. Krey geeft de bal voor. Graščenkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - FC New House United 0:1

15e minuut.
Waterman met een snelle inworp. Vidner is nu in balbezit. Vidner passt de bal zonder na te denken. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMEKDUOBĖ - FC New House United 1:1

19e minuut.
Maróti is nu in balbezit. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Šlušnys heeft problemen om de bal te vangen. Vidner is nu in balbezit. Vidner schiet op doel. Minnig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Csató rent richting de bal. Babich rent richting de bal. Babich speelt de bal door. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Graščenkas bokst de bal weg.

25e minuut.
Šlušnys neemt vlug de vrije trap. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Galán met een sublieme pass. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vidner speelt de bal door. Emiliani heeft problemen om de bal te vangen. Emiliani passt de bal met de wreef. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 59%, FC New House United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMEKDUOBĖ - FC New House United 1:1

46e minuut.
Barabás komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Babich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pähnapuu onderschept slim de pass. Eeckhout verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Igaz kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Filanowskii onderschept slim de pass. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Galán passt de bal met de wreef. Eeckhout is nu in balbezit. Filanowskii rent richting de bal. Igaz onderschept slim de pass. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuczkó is nu in balbezit. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barabás raakt geblesseerd tijdens het duel. Barabás legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Babich speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krey kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - FC New House United 1:2

67e minuut.
Csató met een sublieme pass. Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Darčkus is nu in balbezit. Barabás onderschept slim de pass. Barabás schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Csató passt de bal met de wreef. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató speelt de bal door. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 66%, FC New House United 34%.
SMEKDUOBĖ - FC New House United 1:2