Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United SMEKDUOBĖ
utd Tactiek gola
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


15e minuut.
Bonito kopt de bal weg. Waterman geeft een lange en hoge pass. Laki kopt de bal weg. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SMEKDUOBĖ 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babich met een snelle inworp. Galán met een sublieme pass. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SMEKDUOBĖ 2:0

33e minuut.
Waterman met een sublieme pass. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darčkus. Darčkus krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Trung Hinh kopt de bal weg. Jaiani rent richting de bal. Waterman verovert de bal door een tackle van achteren. Waterman geeft een hoge lob. Laki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Šlušnys geeft de bal voor. Inworp. Barabás met de inworp. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Galán passt de bal in één keer door. Dediu onderschept slim de pass. Eeckhout probeert de bal met de borst te controleren. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 47%, SMEKDUOBĖ 53%.
FC New House United - SMEKDUOBĖ 2:0

59e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal in één keer door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... Galán probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jaiani rent richting de bal. Bonito rent richting de bal. Waterman maakt een afschuwelijke overtreding. Waterman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Barabás probeert naar een medespeler te passen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaiani begaat een overtreding. Jaiani krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Šlušnys kopt de bal weg. Jaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaiani geeft een lange en hoge pass. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eeckhout raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mielcarek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Darčkus onderschept slim de pass. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki probeert de bal met de borst te controleren. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft de bal voor. Kuczkó kopt de bal weg. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Harutyunyan geeft de bal voor. Kuczkó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babich. Babich krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig probeert naar een medespeler te passen. Jaiani kopt de bal weg. Igaz is nu in balbezit. Igaz schiet op doel. Graščenkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 40%, SMEKDUOBĖ 60%.
FC New House United - SMEKDUOBĖ 2:0