Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai Seasky
hammer time Tactiek Mano_dabar
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Damadyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud speelt de bal door. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Toronho met een snelle inworp. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban met een sublieme pass. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Seasky 1:0

20e minuut.
Vansieleghem geeft de bal voor. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban speelt de bal door. Toronho is nu in balbezit. Toronho geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Toronho onderschept slim de pass. Toronho geeft een hoge lob. Stay springt en kopt de bal. El Assali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Seasky 2:0

43e minuut.
Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Bisceglia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 37%, Seasky 63%.
pingviai - Seasky 2:0

46e minuut.
Žiedavičius komt het veld opgelopen. Solberg komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Joos de bal. Joos probeert naar een medespeler te passen. Solberg is nu in balbezit. Solberg haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Seasky 2:1

83e minuut.
Huzmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnaud met een snelle inworp. Žiedavičius is nu in balbezit. Žiedavičius geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 45%, Seasky 55%.
pingviai - Seasky 2:1