Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC Kontrabanda
21 po pressingu Tactiek Sesta
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Nikitaras passt de bal met de wreef. Ruzzo rent richting de bal. Skvarčius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skvarčius krijgt een gele kaart. Ruzzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruzzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kapitan bokst de bal weg.

8e minuut.
Kaktavičs kopt de bal weg. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas geeft een hoge lob. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 1:0

12e minuut.
Sabutis kopt de bal weg. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas passt de bal met de wreef. Kaktavičs geeft een hoge lob. Ezelskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Telek trapt de bal weg. Ignasz kopt de bal weg. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo schiet op doel. Kapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 1:1

15e minuut.
Ignasz passt de bal in één keer door. Tassi rent richting de bal. Tassi passt de bal zonder na te denken. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras geeft een lange en hoge pass. Kapitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Čiuividas probeert naar een medespeler te passen. Miloševskis rent richting de bal. Ignasz begaat een overtreding. Ignasz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dobrijević rent richting de bal. Čiuividas onderschept slim de pass. Čiuividas passt de bal met de wreef. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Loczkowski is nu in balbezit. Ruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 1:2

29e minuut.
Čiuividas probeert naar een medespeler te passen. Čečenikovas speelt de bal door. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 2:2

34e minuut.
Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs speelt de bal door. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Skvarčius verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warakomski zal de hoekschop nemen. Ruzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 2:3

44e minuut.
Nikitaras is nu in balbezit. Sabutis verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Kapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 50%, Kontrabanda 50%.
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 2:3

46e minuut.
Sebežiovas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ruzzo rent richting de bal. Sebežiovas begaat een overtreding. Ruzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ignasz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Loczkowski ... Strafschop! Loczkowski krijgt een gele kaart. Ruzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruzzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

51e minuut.
Ługowicz probeert naar een medespeler te passen. Dobrijević geeft de bal voor. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. Kapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skiudulas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski geeft een hoge lob. Ignasz kopt de bal weg. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kapitan trapt de bal weg. Kurganovas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Loczkowski de bal onder controle te krijgen. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tassi passt de bal in één keer door. Ługowicz probeert naar een medespeler te passen. Nikitaras rent richting de bal. Nikitaras haalt uit met een fantastische trap. Kapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 2:4

77e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz geeft een hoge lob. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo onderschept slim de pass. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sabutis de bal. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sebežiovas geeft de bal voor. Doeltrap. Telek trapt de bal weg van het doel. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 55%, Kontrabanda 45%.
SPORBAT AIR FC - Kontrabanda 2:4