Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabanda SPORBAT AIR FC
Sesta Tactiek 21 po pressingu
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Čečenikovas passt de bal zonder na te denken. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas passt de bal in één keer door. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nikitaras is nu in balbezit. Sebežiovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikitaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikitaras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kadrić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Leitans geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ignasz de bal. Ignasz speelt de bal door. Öykü rent richting de bal. Öykü schiet op doel. Kapitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kraay met de inworp. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski speelt de bal door. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kraay passt de bal zonder na te denken. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leitans. Leitans krijgt een gele kaart. Öykü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milenković komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Leige is nu in balbezit. Čiuividas onderschept slim de pass. Čiuividas geeft een hoge lob. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 54%, SPORBAT AIR FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabanda - SPORBAT AIR FC 0:0

46e minuut.
Ługowicz komt het veld opgelopen. Ruzzo komt het veld opgelopen. Ezelskis komt het veld opgelopen. Kubiakas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kubiakas kopt de bal weg. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čiuividas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubiakas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - SPORBAT AIR FC 0:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malanovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Milenković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kraay met de inworp. Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü onderschept slim de pass. Öykü geeft een lange en hoge pass. Ruzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kontrabanda - SPORBAT AIR FC 1:1

66e minuut.
Leitans rent richting de bal. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Malanovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öykü raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kraay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft de bal voor. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Milenković passt de bal zonder na te denken. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čiuividas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milenković springt en kopt de bal. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ezelskis speelt de bal door. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas passt de bal zonder na te denken. Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Telek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 67%, SPORBAT AIR FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabanda - SPORBAT AIR FC 1:1