Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma janulio123
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Šaltmieris kopt de bal weg. Camallı rent richting de bal. Senkovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Senkovskis draait met de bal, schiet en ... Oquendo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sepioł probeert naar een medespeler te passen. Ewiak probeert de bal met de borst te controleren. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Longo speelt de bal door. Nadžaković rent richting de bal. Nadžaković passt de bal met de wreef. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Longo probeert naar een medespeler te passen. Ewiak rent richting de bal. Kovalčikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ewiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadžaković zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nadžaković rent richting de bal. Nadžaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - janulio123 1:0

16e minuut.
Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman heeft problemen om de bal te vangen. Kilman passt de bal in één keer door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Longo is nu in balbezit. Longo met een sublieme pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Longo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šneideris. Longo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camallı met een snel genomen vrije trap. Ewiak springt en kopt de bal. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pontegarnica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karžauskas met de inworp. Senkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkovskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan speelt de bal door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - janulio123 2:0

36e minuut.
Strūkovas passt de bal met de wreef. Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak onderschept slim de pass. Nadžaković is nu in balbezit. Nadžaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Strūkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadžaković verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak rent richting de bal. Klungelig pakt Ewiak de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Longo de bal. Longo passt de bal zonder na te denken. Šneideris is nu in balbezit. Nadžaković onderschept slim de pass. Nadžaković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Strūkovas is nu in balbezit. Nadžaković verovert de bal door een tackle van achteren. Nadžaković met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 28%, janulio123 72%.
flay roma - janulio123 2:0

47e minuut.
Kilman haalt uit met een fantastische trap. Kovalčikas kopt de bal weg. Šaltmieris is nu in balbezit. Kilman rent richting de bal. Kilman draait met de bal, schiet en ... Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kovalčikas de bal. Kilman is nu in balbezit. Kilman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Šneideris heeft problemen om de bal te vangen. Nadžaković probeert naar een medespeler te passen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Longo neemt de hoekschop. Ewiak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Oquendo probeert naar een medespeler te passen. Longo rent richting de bal. Longo probeert naar een medespeler te passen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bachovas geeft een hoge lob. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kilman schiet op doel. Zoltneris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bänsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ewiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - janulio123 3:0

76e minuut.
Strūkovas is nu in balbezit. Strūkovas passt de bal in één keer door. Zoltneris rent richting de bal. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Strūkovas passt de bal met de wreef. Nadžaković speelt de bal door. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - janulio123 4:0

84e minuut.
Bänsch kopt de bal weg. Kilman is nu in balbezit. Kilman met een sublieme pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Oquendo geeft een lange en hoge pass. Daar is Zoltneris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - janulio123 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 30%, janulio123 70%.
flay roma - janulio123 5:0