Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky FC New House United
Mano_dabar Tactiek utd
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Krey probeert naar een medespeler te passen. Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal zonder na te denken. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Mundev met een sublieme pass. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud geeft een hoge lob. Ugarteche springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FC New House United 1:0

15e minuut.
Mundev onderschept slim de pass. Mundev geeft de bal voor. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg schiet op doel. Minnig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FC New House United 2:0

17e minuut.
Maróti passt de bal zonder na te denken. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán met een sublieme pass. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... El Assali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Igaz begaat een overtreding. Igaz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti verovert de bal door een tackle van achteren. Maróti met een sublieme pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. El Assali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Galán is nu in balbezit. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. El Assali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FC New House United 2:1

41e minuut.
Babich geeft de bal voor. Aitcheson is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz draait met de bal, schiet en ... El Assali bokst de bal weg. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Babich probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout rent richting de bal. Gattinoni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gattinoni naar de kleedkamers voor een vroege douche. Eeckhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Maróti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eeckhout kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Assali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Assali probeert naar een medespeler te passen. Maróti kopt de bal weg. Žiedavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 54%, FC New House United 46%.
Seasky - FC New House United 2:1

46e minuut.
Cork komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mundev de bal onder controle te krijgen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krey verovert de bal door een tackle van achteren. Krey probeert naar een medespeler te passen. Babich met een sublieme pass. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Tortini komt het veld opgelopen. Babich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Joos rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Krey verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krey zal de hoekschop nemen. Eeckhout krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seasky - FC New House United 2:2

75e minuut.
Inworp. Roos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche speelt de bal door. Minnig probeert wanhopig de bal te grijpen. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krey met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal zonder na te denken. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 57%, FC New House United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - FC New House United 2:2