Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United Seasky
utd Tactiek Mano_dabar
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 45.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Babich kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Holmberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaiani komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Holmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 1:0

23e minuut.
Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Holmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 2:0

28e minuut.
Roos onderschept slim de pass. Roos passt de bal zonder na te denken. Vozzhi is nu in balbezit. Vozzhi geeft een lange en hoge pass. Damadyan krijgt zijn hoofd ertegen. Minnig bokst de bal weg.

30e minuut.
Igaz passt de bal zonder na te denken. Aitcheson rent richting de bal. Galán onderschept slim de pass. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 3:0

41e minuut.
Darčkus verovert de bal door een tackle van achteren. Darčkus geeft een lange en hoge pass. Galán met een sublieme pass. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bonito speelt de bal door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán begaat een overtreding. Pineda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pineda kan niet meer verder spelen. Nešukaitis komt het veld opgelopen. Cork komt het veld opgelopen. Gattinoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 39%, Seasky 61%.
FC New House United - Seasky 3:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babich met de inworp. Trung Hinh probeert de bal met de borst te controleren. Trung Hinh geeft een hoge lob. Igaz springt en kopt de bal. Holmberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Stopyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babich verovert de bal door een tackle van achteren. Babich passt de bal in één keer door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 4:0

65e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Vozzhi passt de bal in één keer door. Babich geeft de bal voor. Igaz is nu in balbezit. Igaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aitcheson heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 5:0

74e minuut.
Stopyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galán rent richting de bal. Galán passt de bal met de wreef. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cork rent richting de bal. Eeckhout onderschept slim de pass. Babich speelt de bal door. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Babich passt de bal in één keer door. Galán rent richting de bal. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Seasky 6:0

89e minuut.
Babich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonito passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 28%, Seasky 72%.
FC New House United - Seasky 6:0