Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai SMEKDUOBĖ
hammer time Tactiek gola
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Moro León passt de bal in één keer door. Toronho geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu kopt de bal weg. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani passt de bal zonder na te denken. Waterman geeft een hoge lob. Kuczkó springt en kopt de bal. Bisceglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:1

13e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó passt de bal met de wreef. Foletti rent richting de bal. Vidner verovert de bal door een tackle van achteren. Vidner draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vutkov de bal. Pähnapuu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vutkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santiesteban neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Emiliani rent richting de bal. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani geeft een hoge lob. Kuczkó kopt de bal weg. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:2

21e minuut.
Vidner probeert naar een medespeler te passen. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:3

23e minuut.
Vidner geeft de bal voor. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vansieleghem. Vansieleghem krijgt een gele kaart. Kuczkó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliani wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bisceglia trapt de bal weg van het doel. Gaspar kopt de bal weg. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft een hoge lob. Kuczkó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho maakt een afschuwelijke overtreding. Gaspar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaspar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuczkó krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Csató passt de bal zonder na te denken. Kuczkó is nu in balbezit. Toronho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toronho krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Huzmi onderschept slim de pass. Vansieleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner onderschept slim de pass. Vidner draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:4

40e minuut.
Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Vutkov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vutkov zal de hoekschop nemen. Stay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Moro León geeft een lange en hoge pass. Gaspar geeft de bal voor. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 56%, SMEKDUOBĖ 44%.
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:5

56e minuut.
Gaspar geeft een lange en hoge pass. Kuczkó kopt de bal weg. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner onderschept slim de pass. Vidner haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiliani met de inworp. Gaspar rent richting de bal. Gaspar geeft een hoge lob. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Huzmi met een sublieme pass. Stay is nu in balbezit. Harutyunyan is nu in balbezit. Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban schiet op doel. Graščenkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Vidner is nu in balbezit. Vidner probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 0:6

68e minuut.
Toronho rent richting de bal. Toronho passt de bal in één keer door. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay onderschept slim de pass. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 1:6

70e minuut.
Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León geeft de bal voor. Toronho rent richting de bal. Toronho geeft een lange en hoge pass. Stay krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Emiliani passt de bal met de wreef. Kuczkó is nu in balbezit. Huzmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuczkó raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuczkó kan niet meer verder spelen. Tudose komt het veld opgelopen. Vidner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bisceglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 1:7

82e minuut.
Pähnapuu geeft een lange en hoge pass. Foletti kopt de bal weg. Vansieleghem rent richting de bal. Tudose onderschept slim de pass. Tudose draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Moro León de bal. Csató speelt de bal door. Huzmi rent richting de bal. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose draait met de bal, schiet en ... Bisceglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani passt de bal zonder na te denken. Tudose is nu in balbezit. Tudose draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SMEKDUOBĖ 1:8

85e minuut.
Foletti passt de bal met de wreef. Vansieleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansieleghem geeft een lange en hoge pass. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Waterman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 50%, SMEKDUOBĖ 50%.
pingviai - SMEKDUOBĖ 1:8