Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ pingviai
gola Tactiek hammer time
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás geeft de bal voor. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Măldărăşanu de bal. Barabás geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Stay de bal. Stay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 62%, pingviai 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMEKDUOBĖ - pingviai 0:0

46e minuut.
Vidner komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stay passt de bal met de wreef. Toronho rent richting de bal. Toronho geeft een hoge lob. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - pingviai 0:1

48e minuut.
Waterman passt de bal zonder na te denken. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bisceglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó passt de bal in één keer door. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMEKDUOBĖ - pingviai 1:1

57e minuut.
Obermaier geeft een hoge lob. Emiliani is nu in balbezit. Santiesteban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santiesteban krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Vidner kopt de bal weg. Emiliani rent richting de bal. Emiliani passt de bal zonder na te denken. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - pingviai 2:1

67e minuut.
Foletti probeert naar een medespeler te passen. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov passt de bal met de wreef. Foletti geeft de bal voor. Stay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Waterman probeert naar een medespeler te passen. Barabás rent richting de bal. Barabás met een sublieme pass. Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 57%, pingviai 43%.
SMEKDUOBĖ - pingviai 2:1