Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma Kontrabanda
1 Tactiek Sesta
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 48.4
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz speelt de bal door. Öykü rent richting de bal. Öykü schiet op doel. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:1

11e minuut.
Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:2

12e minuut.
Camallı is nu in balbezit. Öykü onderschept slim de pass. Öykü probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Longo probeert de bal aan de voet te houden. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo passt de bal zonder na te denken. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras schiet op doel. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Silveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Silveanu geeft een lange en hoge pass. Warakomski kopt de bal weg. Öykü rent richting de bal. Öykü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Kilman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Busquets met een snel genomen vrije trap. Ruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Ruzzo schiet op doel. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo passt de bal zonder na te denken. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü schiet op doel. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nikitaras rent richting de bal. Pontegarnica verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras schiet op doel. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Oquendo is nu in balbezit. Oquendo geeft een hoge lob. Tassi geeft een hoge lob. Ruzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nikitaras speelt de bal door. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruzzo de bal. Ruzzo schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Inworp. Nikitaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdan rent richting de bal. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Camallı geeft een hoge lob. Ignasz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdan de bal. Öykü rent richting de bal. Öykü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pontegarnica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikitaras met de inworp. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ewiak is nu in balbezit. Tassi rent richting de bal. Ewiak maakt een afschuwelijke overtreding. Ewiak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ruzzo kopt de bal weg. Warakomski rent richting de bal. Warakomski passt de bal met de wreef. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kilman is nu in balbezit. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz speelt de bal door. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ignasz met een sublieme pass. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü speelt de bal door. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pontegarnica is nu in balbezit. Pontegarnica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikitaras met een snelle inworp. Öykü geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Öykü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü onderschept slim de pass. Öykü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:3

45e minuut.
Öykü kan de bal niet met de borst controleren. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Bänsch rent richting de bal. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Tassi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 78%, Kontrabanda 22%.
flay roma - Kontrabanda 0:3

46e minuut.
Baransel trapt de bal weg. Daar is Ruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oquendo is nu in balbezit. Ruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:4

49e minuut.
Warakomski speelt de bal door. Nikitaras rent richting de bal. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Nikitaras probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:5

54e minuut.
Camallı passt de bal met de wreef. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski passt de bal in één keer door. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Öykü geeft een lange en hoge pass. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruzzo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruzzo kan niet meer verder spelen. Kašinas komt het veld opgelopen. Öykü zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:6

58e minuut.
Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü onderschept slim de pass. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas schiet op doel. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:7

61e minuut.
Kašinas passt de bal met de wreef. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan passt de bal zonder na te denken. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras draait met de bal, schiet en ... Sepioł bokst de bal weg. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Kontrabanda 0:8

74e minuut.
Inworp. Sysio komt het veld opgelopen. Severtauskas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ignasz geeft een hoge lob. Oquendo is nu in balbezit. Nikitaras onderschept slim de pass. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kašinas heeft problemen om de bal te vangen. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Öykü de bal. Öykü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Öykü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 70%, Kontrabanda 30%.
flay roma - Kontrabanda 0:8