Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabanda flay roma
Sesta Tactiek 1
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
45 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 38.5
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Nadžaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü passt de bal in één keer door. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nadžaković haalt uit met een fantastische trap. Telek probeert naar een medespeler te passen. Kraay kopt de bal weg. Öykü rent richting de bal. Öykü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kraay met een sublieme pass. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras met een sublieme pass. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz speelt de bal door. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dobrijević geeft een hoge lob. Pontegarnica is nu in balbezit. Nikitaras verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Camallı rent richting de bal. Kraay verovert de bal door een tackle van achteren. Kraay met een sublieme pass. Öykü rent richting de bal. Öykü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nikitaras verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Kadrić rent richting de bal. Kadrić draait met de bal, schiet en ... Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 1:0

20e minuut.
Kraay met een snelle inworp. Dobrijević geeft een hoge lob. Kadrić kopt de bal weg. Öykü is nu in balbezit. Öykü draait met de bal, schiet en ... Sepioł bokst de bal weg.

21e minuut.
Bogdan geeft de bal voor. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz met een sublieme pass. Daar is Kadrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kadrić is nu in balbezit. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras geeft een lange en hoge pass. Kadrić rent richting de bal. Kadrić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł geeft een hoge lob. Kraay controleert de bal met de borst. Kraay geeft een hoge lob. Kadrić krijgt zijn hoofd ertegen. Sepioł bokst de bal weg.

28e minuut.
Tassi geeft de bal voor. Kadrić rent richting de bal. Oquendo verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Ignasz de bal. Ignasz met een sublieme pass. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Öykü met een sublieme pass. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan met een sublieme pass. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kacela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bänsch met een snelle inworp. Kilman rent richting de bal. Kilman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kraay passt de bal in één keer door. Nikitaras probeert naar een medespeler te passen. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić schiet op doel. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bogdan geeft een lange en hoge pass. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras passt de bal met de wreef. Öykü is nu in balbezit. Öykü geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kadrić rent richting de bal. Kadrić passt de bal met de wreef. Öykü is nu in balbezit. Öykü schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 2:0

43e minuut.
Öykü schiet op doel. Oquendo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikitaras zal de hoekschop nemen. Kadrić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 3:0

44e minuut.
Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Öykü rent richting de bal. Öykü speelt de bal door. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ługowicz komt het veld opgelopen. Ruzzo komt het veld opgelopen. Leige komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 23%, flay roma 77%.
Kontrabanda - flay roma 3:0

46e minuut.
Kilman heeft problemen om de bal te vangen. Ruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pontegarnica verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kraay kopt de bal weg. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz met een sublieme pass. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ługowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Silveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tassi met een sublieme pass. Leige is nu in balbezit. Leige geeft een lange en hoge pass. Ruzzo kan de bal niet met de borst controleren. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz speelt de bal door. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kraay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł met een sublieme pass. Warakomski kopt de bal weg. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Leige is nu in balbezit. Leige geeft een hoge lob. Ługowicz kopt de bal weg. Ruzzo probeert de bal aan de voet te houden. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Sepioł bokst de bal weg.

69e minuut.
Ługowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ignasz kopt de bal weg. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz passt de bal in één keer door. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz speelt de bal door. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 4:0

74e minuut.
Daar is Ruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzzo passt de bal in één keer door. Öykü is nu in balbezit. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz passt de bal in één keer door. Öykü is nu in balbezit. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kraay de bal. Kraay passt de bal met de wreef. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ługowicz passt de bal in één keer door. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 5:0

82e minuut.
Ługowicz is nu in balbezit. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz speelt de bal door. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo schiet op doel. Sepioł bokst de bal weg.

86e minuut.
Kilman rent richting de bal. Ługowicz onderschept slim de pass. Ługowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Öykü de bal. Öykü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Warakomski heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski passt de bal zonder na te denken. Ługowicz met een sublieme pass. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ługowicz rent richting de bal. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - flay roma 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 30%, flay roma 70%.
Kontrabanda - flay roma 6:0