Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 SPORBAT AIR FC
Normal Tactiek 21 po pressingu
33% Balbezit 67%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
Strūkovas rent richting de bal. Skiudulas onderschept slim de pass. Šaltmieris rent richting de bal. Skiudulas onderschept slim de pass. Skiudulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas speelt de bal door. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas rent richting de bal. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Melentjevas trapt de bal weg. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas passt de bal met de wreef. Skiudulas rent richting de bal. Skiudulas schiet op doel. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Strūkovas kan de bal niet met de borst controleren. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas probeert naar een medespeler te passen. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bočanovas rent richting de bal. Bočanovas probeert naar een medespeler te passen. Šneideris is nu in balbezit. Skiudulas onderschept slim de pass. Skiudulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Melentjevas trapt de bal weg van het doel. Sebežiovas kopt de bal weg. Šaltmieris rent richting de bal. Skiudulas onderschept slim de pass. Skiudulas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Skiudulas is nu in balbezit. Šaltmieris is nu in balbezit. Skiudulas onderschept slim de pass. Skiudulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:1

41e minuut.
Kurganovas is nu in balbezit. Kurganovas geeft de bal voor. Bachovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Klungelig pakt Karžauskas de bal. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karžauskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karžauskas krijgt een gele kaart. Sebežiovas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Kovalčikas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebežiovas met een snelle inworp. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 63%, SPORBAT AIR FC 37%.
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:1

55e minuut.
Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltneris probeert naar een medespeler te passen. Šaltmieris is nu in balbezit. Kubiakas onderschept slim de pass. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:2

57e minuut.
Kurganovas met een snelle inworp. Kubiakas met een sublieme pass. Sebežiovas speelt de bal door. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Strūkovas geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bočanovas stond buitenspel. Loczkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skiudulas rent richting de bal. Skiudulas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miloševskis zal de hoekschop nemen. Skiudulas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Čečenikovas komt het veld opgelopen. Ezelskis komt het veld opgelopen. Čiuividas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Čečenikovas passt de bal in één keer door. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas met een sublieme pass. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Šaltmieris is nu in balbezit. Čiuividas onderschept slim de pass. Čiuividas geeft de bal voor. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:3

71e minuut.
Skakauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakauskas passt de bal zonder na te denken. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kurganovas kopt de bal weg. Skakauskas rent richting de bal. Skakauskas geeft de bal voor. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skakauskas is nu in balbezit. Skakauskas probeert naar een medespeler te passen. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:4

76e minuut.
Melentjevas trapt de bal weg. Inworp. Kurganovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Ezelskis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Bachovas de bal. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas geeft een hoge lob. Ezelskis springt en kopt de bal. Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:5

85e minuut.
Skakauskas onderschept slim de pass. Skakauskas passt de bal zonder na te denken. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:6

89e minuut.
Klungelig pakt Loczkowski de bal. Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis schiet op doel. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čečenikovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Inworp. Kurganovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Ezelskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 82%, SPORBAT AIR FC 18%.
janulio123 - SPORBAT AIR FC 0:7