Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC janulio123
21 po pressingu Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 21.1
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Šneideris rent richting de bal. Čiuividas verovert de bal door een tackle van achteren. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Hyslop maakt een snoekduik en kopt de bal. Zoltneris heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 1:0

7e minuut.
Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas passt de bal zonder na te denken. Sebežiovas geeft de bal voor. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 2:0

11e minuut.
Kovalčikas geeft een hoge lob. Inworp. Miloševskis met een snelle inworp. Čiuividas geeft de bal voor. Hyslop krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kovalčikas geeft een lange en hoge pass. Sebežiovas kopt de bal weg. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sebežiovas geeft de bal voor. Klungelig pakt Šneideris de bal. Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hyslop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyslop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Čečenikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop probeert naar een medespeler te passen. Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hyslop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sebežiovas geeft een lange en hoge pass. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas passt de bal in één keer door. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leitans rent richting de bal. Leitans geeft een hoge lob. Kovalčikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop onderschept slim de pass. Hyslop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bachovas de bal. Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas geeft de bal voor. Čiuividas probeert de bal met de borst te controleren. Čiuividas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Miloševskis geeft de bal voor. Kovalčikas kopt de bal weg. Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Čečenikovas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šerys verovert de bal door een tackle van achteren. Šerys met een sublieme pass. Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zoltneris de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop met een sublieme pass. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 25%, janulio123 75%.
SPORBAT AIR FC - janulio123 3:0

46e minuut.
Ezelskis komt het veld opgelopen. Milenković komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sebežiovas passt de bal in één keer door. Zoltneris rent richting de bal. Ezelskis onderschept slim de pass. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ezelskis kopt de bal weg. Daar is Strūkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis is nu in balbezit. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis onderschept slim de pass. Miloševskis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas speelt de bal door. Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Šerys de bal. Niziałek geeft de bal voor. Milenković rent richting de bal. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 4:0

59e minuut.
Čiuividas rent richting de bal. Daar is Čiuividas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čiuividas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milenković de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pašukinskas trapt de bal weg. Miloševskis kopt de bal weg. Milenković probeert de bal met de borst te controleren. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas speelt de bal door. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 5:0

69e minuut.
Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas passt de bal met de wreef. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ezelskis is nu in balbezit. Milenković rent richting de bal. Ezelskis rent richting de bal. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Senkovskis de bal onder controle te krijgen. Ezelskis kopt de bal weg. Zoltneris heeft problemen om de bal te vangen. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sebežiovas neemt de hoekschop. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Strūkovas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sebežiovas neemt de hoekschop. Pašukinskas speelt de bal door. Niziałek geeft een lange en hoge pass. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas passt de bal met de wreef. Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - janulio123 6:0

77e minuut.
Strūkovas is nu in balbezit. Ezelskis onderschept slim de pass. Ezelskis geeft de bal voor. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Čiuividas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Miloševskis de bal. Miloševskis met een sublieme pass. Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sebežiovas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saladžius de bal. Miloševskis met een sublieme pass. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Pašukinskas trapt de bal weg. Karžauskas is nu in balbezit. Niziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Niziałek geeft een lange en hoge pass. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Karžauskas probeert de bal aan de voet te houden. Niziałek rent richting de bal. Niziałek geeft de bal voor. Klungelig pakt Milenković de bal. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 20%, janulio123 80%.
SPORBAT AIR FC - janulio123 6:0