Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ Seasky
gola Tactiek Mano_dabar
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Vidner passt de bal in één keer door. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Csató passt de bal zonder na te denken. Waterman is nu in balbezit. Waterman passt de bal met de wreef. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aitcheson geeft een lange en hoge pass. Emiliani rent richting de bal. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Vidner rent richting de bal. Vidner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tellez rent richting de bal. Vidner verovert de bal door een tackle van achteren. Vidner passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - Seasky 1:0

40e minuut.
Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado speelt de bal door. Emiliani heeft problemen om de bal te vangen. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Holmberg bokst de bal weg.

43e minuut.
Vidner passt de bal zonder na te denken. Waterman geeft een hoge lob. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - Seasky 2:0

45e minuut.
Inworp. Cork komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 45%, Seasky 55%.
SMEKDUOBĖ - Seasky 2:0

53e minuut.
Emiliani met een snelle inworp. Csató is nu in balbezit. Csató speelt de bal door. Waterman geeft een hoge lob. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. Holmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Csató met een sublieme pass. Vidner is nu in balbezit. Vidner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laki de bal. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Ugarteche de bal. Harutyunyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugarteche raakt geblesseerd tijdens het duel. Solberg komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tortini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Ugarteche de bal. Dediu geeft de bal voor. Joos kopt de bal weg. Solberg rent richting de bal. Solberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Emiliani met de inworp. Csató rent richting de bal. Csató passt de bal zonder na te denken. Vidner rent richting de bal. Vidner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 54%, Seasky 46%.
SMEKDUOBĖ - Seasky 2:0