Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky SMEKDUOBĖ
Mano_dabar Tactiek gola
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan met een sublieme pass. Obermaier is nu in balbezit. Roos verovert de bal door een tackle van achteren. Roos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Barabás heeft problemen om de bal te vangen. Bonnaud met een sublieme pass. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel. Graščenkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:0

7e minuut.
Barabás geeft een hoge lob. Damadyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczkó kopt de bal weg. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki haalt uit met een fantastische trap. Holmberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:1

16e minuut.
Laki onderschept slim de pass. Laki speelt de bal door. Emiliani met een sublieme pass. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Holmberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani geeft de bal voor. Kuczkó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Laki rent richting de bal. Laki passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:2

28e minuut.
Waterman kopt de bal weg. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft een hoge lob. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:3

33e minuut.
Emiliani met een sublieme pass. Waterman is nu in balbezit. Waterman passt de bal met de wreef. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Laki de bal onder controle te krijgen. Gaspar kopt de bal weg. Aitcheson controleert de bal met de borst. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Emiliani met de inworp. Waterman met een sublieme pass. Barabás rent richting de bal. Barabás geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nešukaitis komt het veld opgelopen. Cork komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 57%, SMEKDUOBĖ 43%.
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:3

46e minuut.
Vidner komt het veld opgelopen. Csató komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal zonder na te denken. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Holmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:4

58e minuut.
Barabás passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal met de wreef. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Holmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Aitcheson kopt de bal weg. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató begaat een overtreding. Csató krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Laki rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Holmberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugarteche komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Csató speelt de bal door. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Csató met een sublieme pass. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Csató rent richting de bal. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Emiliani passt de bal met de wreef. Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal met de wreef. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 60%, SMEKDUOBĖ 40%.
Seasky - SMEKDUOBĖ 1:5