Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai FC New House United
hammer time Tactiek utd
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal in één keer door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... Vansieleghem probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán passt de bal met de wreef. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Moro León probeert naar een medespeler te passen. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Babich speelt de bal door. Mielcarek is nu in balbezit. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC New House United 0:1

13e minuut.
Galán passt de bal met de wreef. Krey is nu in balbezit. Krey geeft een hoge lob. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vutkov speelt de bal door. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Krey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pingviai - FC New House United 1:1

30e minuut.
Olewiński met een sublieme pass. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek is nu in balbezit. Igaz met een sublieme pass. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Vutkov met een sublieme pass. Stay probeert naar een medespeler te passen. Galán met een sublieme pass. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 52%, FC New House United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - FC New House United 1:1

60e minuut.
Vansieleghem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonito met de inworp. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Maróti is nu in balbezit. Stay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maróti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maróti met een snel genomen vrije trap. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán met een sublieme pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Moro León passt de bal zonder na te denken. Toronho probeert naar een medespeler te passen. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel. Minnig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - FC New House United 2:1

71e minuut.
Galán met een sublieme pass. Igaz is nu in balbezit. Măldărăşanu rent richting de bal. Igaz onderschept slim de pass. Igaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Măldărăşanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Olewiński de bal. Olewiński passt de bal zonder na te denken. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Minnig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Stay controleert de bal met de borst. Šlušnys rent richting de bal. Šlušnys passt de bal zonder na te denken. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bonito speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olewiński krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Igaz speelt de bal door. Galán speelt de bal door. Mielcarek rent richting de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Foletti rent richting de bal. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pingviai - FC New House United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 50%, FC New House United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - FC New House United 2:2