Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC flay roma
kontra ata Tactiek 1
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.7 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


11e minuut.
Kaktavičs controleert de bal met de borst. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 1:0

13e minuut.
Inworp. Kaktavičs met een snelle inworp. Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Skiudulas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Silveanu geeft een lange en hoge pass. Loczkowski kopt de bal weg. Bogdan is nu in balbezit. Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nadžaković kopt de bal weg. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Kapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilman is nu in balbezit. Kilman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - flay roma 1:1

25e minuut.
Skiudulas is nu in balbezit. Silveanu rent richting de bal. Skiudulas verovert de bal door een tackle van achteren. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 2:1

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ezelskis komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Miloševskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek passt de bal in één keer door. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis schiet op doel. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 3:1

44e minuut.
Klungelig pakt Ewiak de bal. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Ezelskis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 22%, flay roma 78%.
SPORBAT AIR FC - flay roma 3:1

46e minuut.
Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiakas passt de bal met de wreef. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft de bal voor. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Ezelskis met een sublieme pass. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs passt de bal in één keer door. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Silveanu kopt de bal weg. Miloševskis rent richting de bal. Miloševskis geeft de bal voor. Ezelskis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pontegarnica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaktavičs met de inworp. Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Ezelskis kopt de bal weg. Kaktavičs probeert de bal met de borst te controleren. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Ezelskis krijgt zijn hoofd ertegen. Sepioł bokst de bal weg.

55e minuut.
Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Loczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spagnolini komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pontegarnica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaktavičs met een snelle inworp. Klungelig pakt Kubiakas de bal. Kubiakas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sepioł trapt de bal weg van het doel. Longo kopt de bal weg. Spagnolini geeft de bal voor. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel. Sepioł bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Kilman de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiakas met een sublieme pass. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ezelskis controleert de bal met de borst. Ezelskis passt de bal in één keer door. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Čiuividas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 4:1

76e minuut.
Sebežiovas komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Sebežiovas de bal. Sebežiovas passt de bal zonder na te denken. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 5:1

83e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal met de wreef. Sebežiovas geeft een hoge lob. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Silveanu de bal. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Camallı geeft de bal voor. Kilman is nu in balbezit. Turbatu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Turbatu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Turbatu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas passt de bal met de wreef. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Ezelskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezelskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - flay roma 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 29%, flay roma 71%.
SPORBAT AIR FC - flay roma 6:1