Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma SPORBAT AIR FC
1 Tactiek 21 po pressingu
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas passt de bal zonder na te denken. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:1

8e minuut.
Oquendo geeft een hoge lob. Inworp. Sebežiovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čečenikovas geeft een lange en hoge pass. Hyslop maakt een snoekduik en kopt de bal. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sebežiovas is nu in balbezit. Sebežiovas geeft de bal voor. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop schiet op doel. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:2

23e minuut.
Niziałek heeft problemen om de bal te vangen. Niziałek geeft een hoge lob. Miloševskis kopt de bal weg. Hyslop probeert de bal met de borst te controleren. Hyslop draait met de bal, schiet en ... Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Miloševskis kopt de bal weg. Kaktavičs rent richting de bal. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silveanu krijgt een gele kaart. Kaktavičs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyslop legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyslop is nu in balbezit. Hyslop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milenković komt het veld opgelopen. Kaktavičs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čiuividas komt het veld opgelopen. Malanovas met een snelle inworp. Miloševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lamoral is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilman. Lamoral is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leitans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sebežiovas geeft de bal voor. Sepioł bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sebežiovas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 75%, SPORBAT AIR FC 25%.
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:3

46e minuut.
Ezelskis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Čiuividas geeft een hoge lob. Milenković kopt de bal weg. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezelskis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ezelskis probeert naar een medespeler te passen. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan rent richting de bal. Čečenikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Čečenikovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Miloševskis onderschept slim de pass. Miloševskis met een sublieme pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:4

58e minuut.
Daar is Čečenikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečenikovas passt de bal in één keer door. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel. Oquendo probeert de bal aan de voet te houden. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Silveanu onderschept slim de pass. Silveanu geeft een hoge lob. Inworp. Malanovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiuividas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pontegarnica verovert de bal door een tackle van achteren. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontegarnica onderschept slim de pass. Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Milenković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:5

68e minuut.
Malanovas geeft de bal voor. Ezelskis heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis speelt de bal door. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:6

74e minuut.
Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:7

78e minuut.
Longo speelt de bal door. Leitans is nu in balbezit. Leitans geeft de bal voor. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis onderschept slim de pass. Miloševskis passt de bal zonder na te denken. Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Sepioł bokst de bal weg.

84e minuut.
Čiuividas speelt de bal door. Čečenikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečenikovas speelt de bal door. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:8

86e minuut.
Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas passt de bal met de wreef. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Miloševskis is nu in balbezit. Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Oquendo heeft problemen om de bal te vangen. Milenković rent richting de bal. Milenković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 79%, SPORBAT AIR FC 21%.
flay roma - SPORBAT AIR FC 0:8