Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 Kontrabanda
Normal Tactiek Jun
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.5 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


7e minuut.
Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltneris is nu in balbezit. Kašinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kašinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:1

16e minuut.
Severtauskas rent richting de bal. Severtauskas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šaltmieris de bal onder controle te krijgen. Martulis rent richting de bal. Martulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Senkovskis is nu in balbezit. Gula verovert de bal door een tackle van achteren. Gula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martulis de bal. Martulis draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:2

21e minuut.
Kłomski onderschept slim de pass. Kłomski passt de bal met de wreef. Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:3

23e minuut.
Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Kłomski rent richting de bal. Strūkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłomski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłomski geeft de bal voor. Pašukinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sysio kopt de bal weg. Gula rent richting de bal. Saladžius begaat een overtreding. Gula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martulis controleert de bal met de borst. Martulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:4

28e minuut.
Šaltmieris is nu in balbezit. Martulis onderschept slim de pass. Martulis speelt de bal door. Daar is Kašinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kašinas draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Martulis is nu in balbezit. Martulis haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:5

31e minuut.
Šneideris rent richting de bal. Gula verovert de bal door een tackle van achteren. Gula passt de bal met de wreef. Martulis is nu in balbezit. Martulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:6

38e minuut.
Kłomski rent richting de bal. Kłomski passt de bal zonder na te denken. Martulis rent richting de bal. Klungelig pakt Martulis de bal. Martulis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:7

42e minuut.
Sysio heeft problemen om de bal te vangen. Sysio geeft de bal voor. Martulis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kašinas de bal. Kašinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gula neemt de hoekschop. Kašinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 69%, Kontrabanda 31%.
janulio123 - Kontrabanda 0:8

46e minuut.
Ruzzo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kašinas geeft de bal voor. Bachovas probeert de bal aan de voet te houden. Pašukinskas bokst de bal weg.

50e minuut.
Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karžauskas rent richting de bal. Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas geeft de bal voor. Ruzzo krijgt zijn hoofd ertegen. Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gula geeft een lange en hoge pass. Šneideris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruzzo kopt de bal weg. Kašinas is nu in balbezit. Kašinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Gula rent richting de bal. Gula geeft de bal voor. Ruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo passt de bal zonder na te denken. Kašinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:9

67e minuut.
Sysio onderschept slim de pass. Sysio geeft de bal voor. Kašinas kopt de bal weg. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Senkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas passt de bal zonder na te denken. Saladžius is nu in balbezit. Saladžius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gula passt de bal met de wreef. Kłomski rent richting de bal. Kłomski passt de bal in één keer door. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Kontrabanda 0:10

75e minuut.
Ruzzo met een sublieme pass. Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas geeft een lange en hoge pass. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kłomski speelt de bal door. Severtauskas heeft problemen om de bal te vangen. Severtauskas geeft een lange en hoge pass. Kašinas heeft problemen om de bal te vangen. Kašinas schiet op doel. Pašukinskas bokst de bal weg.

81e minuut.
Kovalčikas trapt de bal weg. Saladžius rent richting de bal. Saladžius passt de bal met de wreef. Gula rent richting de bal. Gula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kašinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašinas passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zoltneris rent richting de bal. Kašinas onderschept slim de pass. Kašinas schiet op doel. Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Severtauskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruzzo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 82%, Kontrabanda 18%.
janulio123 - Kontrabanda 0:10