Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabanda FC New House United
Sesta Tactiek utd
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Kraay speelt de bal door. Öykü rent richting de bal. Darčkus verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrić verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrić schiet op doel. Minnig bokst de bal weg.

17e minuut.
Bonito rent richting de bal. Kraay verovert de bal door een tackle van achteren. Kraay passt de bal met de wreef. Kadrić rent richting de bal. Kadrić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout passt de bal in één keer door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Öykü de bal. Darčkus is nu in balbezit. Bonito speelt de bal door. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ignasz probeert de bal aan de voet te houden. Kadrić rent richting de bal. Krey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krey krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadrić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignasz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kadrić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 43%, FC New House United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kontrabanda - FC New House United 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Trung Hinh de bal. Kadrić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Hinh. Kadrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignasz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Babich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz is nu in balbezit. Eeckhout onderschept slim de pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski passt de bal in één keer door. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü geeft een hoge lob. Kadrić krijgt zijn hoofd ertegen. Minnig bokst de bal weg.

69e minuut.
Bonito rent richting de bal. Kraay verovert de bal door een tackle van achteren. Kraay passt de bal in één keer door. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Darčkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey probeert naar een medespeler te passen. Ignasz geeft de bal voor. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić draait met de bal, schiet en ... Minnig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - FC New House United 1:0

80e minuut.
Galán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitaras begaat een overtreding. Nikitaras krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bonito rent richting de bal. Kraay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eeckhout springt en kopt de bal. Telek bokst de bal weg.

86e minuut.
Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek schiet op doel. Telek met een sublieme pass. Kraay rent richting de bal. Kraay geeft een hoge lob. Minnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 46%, FC New House United 54%.
Kontrabanda - FC New House United 1:0