Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United Kontrabanda
utd Tactiek Sesta
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


28e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Bonito passt de bal zonder na te denken. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel. Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Kontrabanda 1:0

32e minuut.
Minnig speelt de bal door. Nikitaras rent richting de bal. Babich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babich krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Minnig trapt de bal weg. Bonito kopt de bal weg. Galán is nu in balbezit. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Galán geeft een lange en hoge pass. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bonito met een sublieme pass. Igaz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dobrijević ... Strafschop! Igaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Eeckhout neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Kontrabanda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 52%, Kontrabanda 48%.
FC New House United - Kontrabanda 2:0

46e minuut.
Ruzzo komt het veld opgelopen. Ługowicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ruzzo onderschept slim de pass. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz passt de bal in één keer door. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Kontrabanda 2:1

59e minuut.
Trung Hinh geeft een hoge lob. Eeckhout rent richting de bal. Warakomski begaat een overtreding. Eeckhout raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eeckhout kan niet meer verder spelen. Mielcarek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Bonito met een sublieme pass. Igaz is nu in balbezit. Bonito rent richting de bal. Bonito geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - Kontrabanda 3:1

69e minuut.
Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kacela is nu in balbezit. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 43%, Kontrabanda 57%.
FC New House United - Kontrabanda 3:1