Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ SPORBAT AIR FC
gola Tactiek 21 po pressingu
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 56.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Čečenikovas passt de bal zonder na te denken. Sebežiovas rent richting de bal. Sebežiovas passt de bal met de wreef. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop haalt uit met een fantastische trap. Graščenkas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gaspar speelt de bal door. Emiliani rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiliani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csató geeft een lange en hoge pass. Kapitan bokst de bal weg. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:0

31e minuut.
Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas speelt de bal door. Hyslop rent richting de bal. Hyslop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milenković komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft een hoge lob. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Kapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 58%, SPORBAT AIR FC 42%.
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:0

46e minuut.
Waterman komt het veld opgelopen. Vidner komt het veld opgelopen. Ezelskis komt het veld opgelopen. Kaktavičs komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Harutyunyan geeft de bal voor. Inworp. Kaktavičs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miloševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gaspar speelt de bal door. Waterman is nu in balbezit. Waterman geeft een hoge lob. Kuczkó springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Gaspar de bal. Ezelskis probeert naar een medespeler te passen. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft een hoge lob. Milenković springt en kopt de bal. Graščenkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ezelskis speelt de bal door. Kaktavičs heeft problemen om de bal te vangen. Kaktavičs passt de bal met de wreef. Milenković rent richting de bal. Milenković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:1

62e minuut.
Leitans onderschept slim de pass. Leitans speelt de bal door. Sebežiovas speelt de bal door. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Graščenkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaktavičs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Graščenkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:2

75e minuut.
Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs geeft een hoge lob. Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković schiet op doel. Graščenkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:3

76e minuut.
Gaspar speelt de bal door. Waterman is nu in balbezit. Sebežiovas maakt een afschuwelijke overtreding. Sebežiovas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ezelskis verovert de bal door een tackle van achteren. Ezelskis passt de bal in één keer door. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Leitans rent richting de bal. Vidner onderschept slim de pass. Vidner passt de bal zonder na te denken. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Kapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 64%, SPORBAT AIR FC 36%.
SMEKDUOBĖ - SPORBAT AIR FC 1:3