Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma Seasky
1 Tactiek Mano_dabar
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 47.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Joos met de inworp. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Solberg is nu in balbezit. Solberg passt de bal met de wreef. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza passt de bal in één keer door. Solberg probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:1

17e minuut.
Mundev probeert naar een medespeler te passen. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Ugarteche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarteche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Žiedavičius rent richting de bal. Žiedavičius passt de bal zonder na te denken. Bonnaud speelt de bal door. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nadžaković is nu in balbezit. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Mundev speelt de bal door. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogdan probeert de bal met de borst te controleren. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:2

28e minuut.
Pontegarnica onderschept slim de pass. Mundev speelt de bal door. Daar is Žiedavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žiedavičius geeft een lange en hoge pass. Solberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:3

35e minuut.
Pontegarnica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gattinoni de bal. Gattinoni speelt de bal door. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Solberg rent richting de bal. Mundev is nu in balbezit. Mundev passt de bal zonder na te denken. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:4

40e minuut.
Ugarteche geeft een hoge lob. Sepioł probeert naar een medespeler te passen. Gattinoni met een sublieme pass. Solberg is nu in balbezit. Solberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cork komt het veld opgelopen. Žiedavičius met de inworp. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza geeft de bal voor. Sepioł bokst de bal weg. Solberg rent richting de bal. Solberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 70%, Seasky 30%.
flay roma - Seasky 0:5

50e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza speelt de bal door. Silveanu is nu in balbezit. Ugarteche verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarteche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Žiedavičius onderschept slim de pass. Žiedavičius speelt de bal door. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:6

59e minuut.
Žiedavičius passt de bal zonder na te denken. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev passt de bal zonder na te denken. Solberg is nu in balbezit. Solberg haalt uit met een fantastische trap. Sepioł bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tortini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos geeft een lange en hoge pass. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:7

80e minuut.
Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche passt de bal zonder na te denken. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - Seasky 0:8

81e minuut.
Roos komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sepioł niet meer kan verder spelen. Tamini komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mundev probeert naar een medespeler te passen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos speelt de bal door. Solberg is nu in balbezit. Solberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 67%, Seasky 33%.
flay roma - Seasky 0:8