Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky flay roma
Mano_dabar Tactiek 1
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 39.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pontegarnica speelt de bal door. Klungelig pakt Tortini de bal. Tortini passt de bal zonder na te denken. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kilman is nu in balbezit. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza met een sublieme pass. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Roos onderschept slim de pass. Roos met een sublieme pass. Oquendo is nu in balbezit. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan schiet op doel. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - flay roma 1:0

13e minuut.
Holmberg trapt de bal weg van het doel. Bänsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Stopyra de bal. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seasky - flay roma 1:1

36e minuut.
Vozzhi passt de bal zonder na te denken. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud met een sublieme pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tortini verovert de bal door een tackle van achteren. Tortini speelt de bal door. Vozzhi met een sublieme pass. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Espinoza de bal. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini probeert naar een medespeler te passen. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos geeft de bal voor. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Cork komt het veld opgelopen. Nešukaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 45%, flay roma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - flay roma 1:1

47e minuut.
Bänsch geeft een hoge lob. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda rent richting de bal. Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Holmberg bokst de bal weg.

52e minuut.
Nešukaitis is nu in balbezit. Nešukaitis passt de bal in één keer door. Tortini speelt de bal door. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - flay roma 2:1

55e minuut.
Oquendo probeert naar een medespeler te passen. Bänsch is nu in balbezit. Bänsch geeft een lange en hoge pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seasky - flay roma 2:2

69e minuut.
Stopyra rent richting de bal. Stopyra geeft de bal voor. Damadyan kopt de bal weg. Roos is nu in balbezit. Roos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Ugarteche komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nešukaitis met een sublieme pass. Vozzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozzhi probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bogdan is nu in balbezit. Tortini onderschept slim de pass. Tortini met een sublieme pass. Roos is nu in balbezit. Roos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Vozzhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camallı de bal. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 44%, flay roma 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - flay roma 2:2