Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 pingviai
Normal Tactiek hammer time
32% Balbezit 68%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten solide
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu speelt de bal door. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:1

3e minuut.
Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Toronho speelt de bal door. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stay de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Toronho onderschept slim de pass. Toronho met een sublieme pass. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toronho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bočanovas is nu in balbezit. Huzmi rent richting de bal. Huzmi geeft een lange en hoge pass. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Scavolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu met een sublieme pass. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Stay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:2

16e minuut.
Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho speelt de bal door. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kovalčikas de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stay draait met de bal, schiet en ... Šaltmieris probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scavolino neemt de hoekschop. Stay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zoltneris de bal. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Melentjevas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Santiesteban passt de bal in één keer door. Stay is nu in balbezit. Stay passt de bal in één keer door. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban met een sublieme pass. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kovalčikas trapt de bal weg. Olewiński kopt de bal weg. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toronho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šneideris is nu in balbezit. Toronho verovert de bal door een tackle van achteren. Toronho met een sublieme pass. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Toronho geeft de bal voor. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu speelt de bal door. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bachovas verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Šaltmieris rent richting de bal. Šaltmieris geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Măldărăşanu de bal onder controle te krijgen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 90%, pingviai 10%.
janulio123 - pingviai 0:3

46e minuut.
Moro León passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toronho de bal. Toronho probeert naar een medespeler te passen. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:4

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zoltneris met een harde bal richting middenveld. Olewiński kopt de bal weg. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Toronho speelt de bal door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft een hoge lob. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Toronho met een sublieme pass. Scavolino controleert de bal met de borst. Scavolino passt de bal in één keer door. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bachovas probeert de bal met de borst te controleren. Scavolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:5

61e minuut.
Santiesteban met een sublieme pass. Daar is Toronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft de bal voor. Stay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Toronho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fret komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Stay de bal. Melentjevas met een sublieme pass. Măldărăşanu kopt de bal weg. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Măldărăşanu speelt de bal door. Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban speelt de bal door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Scavolino kopt de bal weg. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Zoltneris de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fret neemt de hoekschop. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal in één keer door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - pingviai 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 85%, pingviai 15%.
janulio123 - pingviai 0:6