Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai janulio123
hammer time Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Olewiński met een sublieme pass. Toronho rent richting de bal. Toronho passt de bal met de wreef. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 1:0

3e minuut.
Bachovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov speelt de bal door. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Măldărăşanu de bal. Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stay de bal. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 3:0

7e minuut.
Šneideris is nu in balbezit. Toronho onderschept slim de pass. Toronho met een sublieme pass. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay schiet op doel. Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Doeltrap. Pašukinskas met een harde bal richting middenveld. Vutkov heeft problemen om de bal te vangen. Vutkov geeft een lange en hoge pass. Stay springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pašukinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho verovert de bal door een tackle van achteren. Toronho met een sublieme pass. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 4:0

12e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay schiet op doel. Pašukinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 5:0

18e minuut.
Vutkov geeft een hoge lob. Stay rent richting de bal. Stay passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pašukinskas met een harde bal richting middenveld. Santiesteban kopt de bal weg. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Šaltmieris heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Toronho passt de bal in één keer door. Santiesteban is nu in balbezit. Daar is Santiesteban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 6:0

25e minuut.
Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Vutkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 7:0

28e minuut.
Măldărăşanu controleert de bal met de borst. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal met de wreef. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pašukinskas met een harde bal richting middenveld. Măldărăşanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Stay de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 8:0

30e minuut.
Strūkovas controleert de bal met de borst. Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho speelt de bal door. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 9:0

32e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban speelt de bal door. Vutkov speelt de bal door. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pašukinskas trapt de bal weg van het doel. Vutkov is nu in balbezit. Vutkov passt de bal in één keer door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Toronho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Măldărăşanu de bal. Santiesteban speelt de bal door. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stay schiet op doel. Pašukinskas speelt de bal door. Santiesteban kopt de bal weg. Stay probeert de bal met de borst te controleren. Stay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 10:0

40e minuut.
Toronho passt de bal in één keer door. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pašukinskas trapt de bal weg. Măldărăşanu kopt de bal weg. Strūkovas heeft problemen om de bal te vangen. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 10%, janulio123 90%.
pingviai - janulio123 11:0

51e minuut.
Moro León verovert de bal door een tackle van achteren. Moro León met een sublieme pass. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Pašukinskas trapt de bal weg van het doel. Vutkov kopt de bal weg. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 12:0

53e minuut.
Inworp. Moro León met de inworp. Toronho is nu in balbezit. Toronho geeft een lange en hoge pass. Stay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 13:0

56e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Toronho is nu in balbezit. Toronho passt de bal met de wreef. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 14:0

58e minuut.
Măldărăşanu onderschept slim de pass. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 15:0

60e minuut.
Santiesteban speelt de bal door. Toronho is nu in balbezit. Toronho passt de bal met de wreef. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pašukinskas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Olewiński passt de bal met de wreef. Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stay de bal. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 16:0

68e minuut.
Santiesteban met een sublieme pass. Toronho rent richting de bal. Toronho passt de bal in één keer door. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Pašukinskas bokst de bal weg. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft de bal voor. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zoltneris de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 17:0

72e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft een hoge lob. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 18:0

76e minuut.
Toronho heeft problemen om de bal te vangen. Toronho speelt de bal door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Stay haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Toronho met de inworp. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap. Pašukinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Moro León verovert de bal door een tackle van achteren. Moro León geeft de bal voor. Stay rent richting de bal. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 19:0

80e minuut.
Santiesteban rent richting de bal. Toronho geeft de bal voor. Bachovas heeft problemen om de bal te vangen. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pašukinskas met een harde bal richting middenveld. Măldărăşanu kopt de bal weg. Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 20:0

84e minuut.
Toronho speelt de bal door. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - janulio123 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 14%, janulio123 86%.
pingviai - janulio123 21:0