Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United SPORBAT AIR FC
utd Tactiek kontra ata
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Jaiani geeft een lange en hoge pass. Šerys is nu in balbezit. Mielcarek onderschept slim de pass. Mielcarek haalt uit met een fantastische trap. Kapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SPORBAT AIR FC 1:0

19e minuut.
Mielcarek passt de bal in één keer door. Eeckhout is nu in balbezit. Lamoral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lamoral moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lamoral schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Krey passt de bal in één keer door. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonito met een sublieme pass. Galán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Miloševskis kopt de bal weg. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas speelt de bal door. Čiuividas geeft de bal voor. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen. Minnig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Leitans de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout schiet op doel. Kapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SPORBAT AIR FC 2:0

43e minuut.
Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout schiet op doel. Kapitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Galán geeft de bal voor. Niziałek kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babich neemt de hoekschop. Mielcarek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 54%, SPORBAT AIR FC 46%.
FC New House United - SPORBAT AIR FC 2:0

46e minuut.
Skiudulas komt het veld opgelopen. Ezelskis komt het veld opgelopen. Kaktavičs komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Galán passt de bal zonder na te denken. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SPORBAT AIR FC 3:0

58e minuut.
Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Jaiani kopt de bal weg. Ezelskis speelt de bal door. Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Minnig bokst de bal weg. Milenković is nu in balbezit. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - SPORBAT AIR FC 3:1

79e minuut.
Minnig met een harde bal richting middenveld. Krey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 44%, SPORBAT AIR FC 56%.
FC New House United - SPORBAT AIR FC 3:1