Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC FC New House United
21 po pressingu Tactiek utd
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Loczkowski de bal. Eeckhout is nu in balbezit. Loczkowski begaat een overtreding. Loczkowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Galán met een sublieme pass. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout passt de bal in één keer door. Igaz is nu in balbezit. Igaz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Skiudulas is nu in balbezit. Skiudulas geeft een lange en hoge pass. Krey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyslop rent richting de bal. Hyslop schiet op doel. Minnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Maróti geeft de bal voor. Inworp. Čečenikovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiuividas geeft een hoge lob. Hyslop maakt een snoekduik en kopt de bal. Minnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Maróti heeft problemen om de bal te vangen. Bonito rent richting de bal. Bonito geeft een hoge lob. Eeckhout springt en kopt de bal. Kapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:1

12e minuut.
Krey is nu in balbezit. Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trung Hinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hinh geeft een hoge lob. Niziałek kan de bal niet met de borst controleren. Igaz is nu in balbezit. Igaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerys onderschept slim de pass. Šerys passt de bal zonder na te denken. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šerys verovert de bal door een tackle van achteren. Šerys geeft een hoge lob. Trung Hinh is nu in balbezit. Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop schiet op doel. Minnig bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Inworp. Milenković komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Milenković speelt de bal door. Skiudulas is nu in balbezit. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh geeft de bal voor. Igaz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 52%, FC New House United 48%.
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:1

46e minuut.
Kaktavičs komt het veld opgelopen. Ezelskis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Kapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:2

52e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski geeft de bal voor. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Kapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:3

56e minuut.
Milenković rent richting de bal. Šlušnys met een sublieme pass. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs schiet op doel. Minnig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs speelt de bal door. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:4

68e minuut.
Trung Hinh passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loczkowski. Loczkowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Eeckhout raakt geblesseerd tijdens het duel. Babich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Igaz kopt de bal weg. Leitans is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. Galán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Babich is nu in balbezit. Babich passt de bal zonder na te denken. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Kapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:5

80e minuut.
Inworp. Kaktavičs met een snelle inworp. Trung Hinh is nu in balbezit. Kubiakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiakas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Čiuividas speelt de bal door. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Eeckhout de bal. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Kapitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:6

88e minuut.
Kubiakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft een hoge lob. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel. Minnig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs passt de bal in één keer door. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 41%, FC New House United 59%.
SPORBAT AIR FC - FC New House United 0:6