Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai flay roma
hammer time Tactiek 1
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Longo is nu in balbezit. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu speelt de bal door. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay draait met de bal, schiet en ... Tamini bokst de bal weg.

6e minuut.
Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman onderschept slim de pass. Kilman passt de bal in één keer door. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Stay passt de bal zonder na te denken. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kilman verovert de bal door een tackle van achteren. Kilman met een sublieme pass. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - flay roma 0:1

21e minuut.
Stay met een sublieme pass. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel. Tamini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pingviai - flay roma 1:1

25e minuut.
Olewiński kopt de bal weg. Daar is Măldărăşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Nadžaković kopt de bal weg. Santiesteban speelt de bal door. Santiesteban controleert de bal met de borst. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stay rent richting de bal. Silveanu begaat een overtreding. Stay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santiesteban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 38%, flay roma 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - flay roma 1:1

50e minuut.
Moro León rent richting de bal. Moro León geeft de bal voor. Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay verovert de bal door een tackle van achteren. Stay haalt uit met een fantastische trap. Tamini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Silveanu geeft een hoge lob. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moro León krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Olewiński is nu in balbezit. Olewiński draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vutkov zal de hoekschop nemen. Tamini bokst de bal weg. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - flay roma 2:1

62e minuut.
Pontegarnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontegarnica passt de bal met de wreef. Silveanu met een sublieme pass. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Scavolino met een snelle inworp. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ... Tamini bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt Santiesteban de bal. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - flay roma 3:1

73e minuut.
Vutkov met een snelle inworp. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Olewiński is nu in balbezit. Olewiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oquendo de bal. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tamini trapt de bal weg. Măldărăşanu kopt de bal weg. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. Tamini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - flay roma 4:1

79e minuut.
Stay verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu speelt de bal door. Klungelig pakt Stay de bal. Stay schiet op doel. Tamini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap. Silveanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan passt de bal met de wreef. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Măldărăşanu onderschept slim de pass. Măldărăşanu geeft een hoge lob. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel. Tamini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - flay roma 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 27%, flay roma 73%.
pingviai - flay roma 5:1