Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma pingviai
1 Tactiek hammer time
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Toronho met een snelle inworp. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:1

9e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oquendo de bal. Stay rent richting de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Santiesteban speelt de bal door. Stay rent richting de bal. Bogdan rent richting de bal. Stay verovert de bal door een tackle van achteren. Stay haalt uit met een fantastische trap. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Santiesteban geeft de bal voor. Oquendo heeft problemen om de bal te vangen. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Scavolino geeft een lange en hoge pass. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel. Božović probeert de bal aan de voet te houden. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:2

31e minuut.
Foletti rent richting de bal. Foletti geeft een hoge lob. Scavolino heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman probeert naar een medespeler te passen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 75%, pingviai 25%.
flay roma - pingviai 0:2

47e minuut.
Doeltrap. Sepioł trapt de bal weg. Măldărăşanu kopt de bal weg. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Santiesteban passt de bal in één keer door. Stay is nu in balbezit. Oquendo onderschept slim de pass. Măldărăşanu onderschept slim de pass. Măldărăşanu schiet op doel. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban geeft de bal voor. Stay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Huzmi kopt de bal weg. Toronho is nu in balbezit. Toronho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Oquendo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vutkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:3

63e minuut.
Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban met een sublieme pass. Klungelig pakt Stay de bal. Stay draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:4

64e minuut.
Daar is Nadžaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu speelt de bal door. Daar is Stay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León onderschept slim de pass. Moro León geeft de bal voor. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Măldărăşanu speelt de bal door. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Toronho met de inworp. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Stay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:5

76e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Daar is Kilman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay rent richting de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Toronho met een sublieme pass. Măldărăşanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Stay de bal. Stay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Foletti rent richting de bal. Foletti geeft een lange en hoge pass. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay schiet op doel. Sepioł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:6

88e minuut.
Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kilman de bal. Stay is nu in balbezit. Stay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - pingviai 0:7

90e minuut.
Toronho passt de bal met de wreef. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stay passt de bal in één keer door. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 75%, pingviai 25%.
flay roma - pingviai 0:7