Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky janulio123
Mano_dabar Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.7
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Cork speelt de bal door. Vozzhi met een sublieme pass. Daar is Ugarteche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarteche schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 1:0

3e minuut.
Šaltmieris speelt de bal door. Strūkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini begaat een overtreding. Strūkovas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strūkovas kan niet meer verder spelen. Nėcelis komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Tortini met een sublieme pass. Nešukaitis met een sublieme pass. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel. Zoltneris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Šneideris kopt de bal weg. Gattinoni heeft problemen om de bal te vangen. Gattinoni geeft een lange en hoge pass. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vozzhi passt de bal in één keer door. Cork probeert naar een medespeler te passen. Tortini probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 2:0

17e minuut.
Nėcelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ugarteche de bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 3:0

23e minuut.
Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan speelt de bal door. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 4:0

28e minuut.
Damadyan geeft een lange en hoge pass. Kovalčikas heeft problemen om de bal te vangen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 5:0

29e minuut.
Vozzhi geeft een lange en hoge pass. Ugarteche controleert de bal met de borst. Ugarteche probeert naar een medespeler te passen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tortini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kovalčikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 6:0

35e minuut.
Tortini verovert de bal door een tackle van achteren. Tortini met een sublieme pass. Ugarteche is nu in balbezit. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zoltneris heeft problemen om de bal te vangen. Bachovas is nu in balbezit. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 7:0

37e minuut.
Šaltmieris rent richting de bal. Ugarteche verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalčikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kovalčikas krijgt een gele kaart. Ugarteche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugarteche zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 8:0

41e minuut.
Nešukaitis met een sublieme pass. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan passt de bal zonder na te denken. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zoltneris met een harde bal richting middenveld. Tortini probeert naar een medespeler te passen. Vozzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozzhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tortini passt de bal zonder na te denken. Kovalčikas is nu in balbezit. Ugarteche onderschept slim de pass. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 9:0

45e minuut.
Bonnaud komt het veld opgelopen. Swart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 26%, janulio123 74%.
Seasky - janulio123 9:0

46e minuut.
Šneideris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gattinoni met de inworp. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovalčikas met een harde bal richting middenveld. Bonnaud kopt de bal weg. Daar is Ugarteche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Šneideris geeft de bal voor. Swart heeft problemen om de bal te vangen. Swart geeft een hoge lob. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Aitcheson geeft een hoge lob. Bonnaud kopt de bal weg. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 10:0

53e minuut.
Swart rent richting de bal. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan schiet op doel. Zoltneris probeert de bal aan de voet te houden. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 11:0

56e minuut.
Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche passt de bal in één keer door. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Ugarteche kan de bal niet met de borst controleren. Nėcelis rent richting de bal. Ugarteche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugarteche krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Joos geeft een lange en hoge pass. Ugarteche kopt de bal weg. Klungelig pakt Swart de bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 12:0

60e minuut.
Roos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melentjevas trapt de bal weg van het doel. Nešukaitis kopt de bal weg. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 13:0

70e minuut.
Nešukaitis speelt de bal door. Bonnaud speelt de bal door. Zoltneris bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos verovert de bal door een tackle van achteren. Roos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Swart passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roos de bal. Roos met een sublieme pass. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bonnaud geeft een hoge lob. Šaltmieris heeft problemen om de bal te vangen. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 14:0

82e minuut.
Nešukaitis onderschept slim de pass. Nešukaitis geeft een lange en hoge pass. Ugarteche rent richting de bal. Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Swart geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - janulio123 15:0

84e minuut.
Karžauskas kopt de bal weg. Swart is nu in balbezit. Nėcelis begaat een overtreding. Nėcelis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Roos geeft de bal voor. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ugarteche de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud passt de bal met de wreef. Swart probeert naar een medespeler te passen. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 21%, janulio123 79%.
Seasky - janulio123 15:0