Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 Seasky
Normal Tactiek Mano_dabar
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vozzhi probeert naar een medespeler te passen. Tortini speelt de bal door. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:1

5e minuut.
Zoltneris rent richting de bal. Šneideris rent richting de bal. Strūkovas speelt de bal door. Stopyra is nu in balbezit. Vozzhi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:2

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vozzhi zal de hoekschop nemen. Roos kopt de bal weg. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Šaltmieris geeft een hoge lob. Joos kopt de bal weg. Espinoza speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:3

11e minuut.
Zoltneris met een harde bal richting middenveld. Bonnaud kopt de bal weg. Šaltmieris is nu in balbezit. Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan schiet op doel. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:4

15e minuut.
Vozzhi rent richting de bal. Vozzhi geeft de bal voor. Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:5

16e minuut.
Vozzhi passt de bal zonder na te denken. Tortini is nu in balbezit. Tortini passt de bal in één keer door. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Roos de bal onder controle te krijgen. Zoltneris is nu in balbezit. Roos onderschept slim de pass. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Šaltmieris onderschept slim de pass. Bonnaud geeft de bal voor. Šneideris heeft problemen om de bal te vangen. Roos is nu in balbezit. Roos draait met de bal, schiet en ... Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vozzhi geeft een hoge lob. Kovalčikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tortini geeft de bal voor. Kovalčikas kopt de bal weg. Šaltmieris heeft problemen om de bal te vangen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stopyra onderschept slim de pass. Stopyra probeert naar een medespeler te passen. Bonnaud speelt de bal door. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Damadyan de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Melentjevas probeert naar een medespeler te passen. Senkovskis kopt de bal weg. Daar is Strūkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Tortini is nu in balbezit. Tortini geeft een hoge lob. Roos maakt een snoekduik en kopt de bal. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kovalčikas speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft de bal voor. Daar is Tortini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cork komt het veld opgelopen. Nešukaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 81%, Seasky 19%.
janulio123 - Seasky 0:5

48e minuut.
Joos rent richting de bal. Joos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cork de bal onder controle te krijgen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Bachovas de bal onder controle te krijgen. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini met een sublieme pass. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kovalčikas trapt de bal weg van het doel. Stopyra probeert de bal met de borst te controleren. Tortini speelt de bal door. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. Stopyra met een sublieme pass. Vozzhi probeert naar een medespeler te passen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas bokst de bal weg. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:6

57e minuut.
Tortini rent richting de bal. Tortini passt de bal in één keer door. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:7

67e minuut.
Šaltmieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan geeft de bal voor. Roos is nu in balbezit. Roos haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kovalčikas geeft de bal voor. Bočanovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cork neemt vlug de vrije trap. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nešukaitis kopt de bal weg. Damadyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachovas. Damadyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Vozzhi met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Tortini met een sublieme pass. Roos rent richting de bal. Roos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ugarteche komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cork geeft de bal voor. Roos is nu in balbezit. Roos passt de bal zonder na te denken. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:8

81e minuut.
Tortini onderschept slim de pass. Tortini passt de bal in één keer door. Daar is Cork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortini is nu in balbezit. Tortini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - Seasky 0:9

86e minuut.
Stopyra met een sublieme pass. Vozzhi is nu in balbezit. Vozzhi geeft de bal voor. Klungelig pakt Ugarteche de bal. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Melentjevas bokst de bal weg.

87e minuut.
Kovalčikas geeft een hoge lob. Joos kopt de bal weg. Nešukaitis kan de bal niet met de borst controleren. Nešukaitis geeft de bal voor. Roos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Melentjevas niet meer kan verder spelen. Pašukinskas komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bachovas met een snelle inworp. Nešukaitis met een sublieme pass. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 76%, Seasky 24%.
janulio123 - Seasky 0:9