Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabanda Seasky
Sesta Tactiek Mano_dabar
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


25e minuut.
Nikitaras met een snelle inworp. Öykü is nu in balbezit. Öykü geeft een lange en hoge pass. Kadrić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Seasky 1:0

34e minuut.
Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü passt de bal in één keer door. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić schiet op doel. Aitcheson probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kraay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Öykü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tellez. Öykü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öykü wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras probeert naar een medespeler te passen. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić schiet op doel. El Assali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Seasky 2:0

40e minuut.
Warakomski passt de bal met de wreef. Nikitaras is nu in balbezit. Joos rent richting de bal. Nikitaras verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitaras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aitcheson de bal. Kadrić rent richting de bal. Kadrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Seasky 3:0

41e minuut.
Gattinoni is nu in balbezit. Öykü rent richting de bal. Öykü probeert naar een medespeler te passen. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vozzhi komt het veld opgelopen. Ruzzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 35%, Seasky 65%.
Kontrabanda - Seasky 3:0

49e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Ignasz geeft de bal voor. Klungelig pakt Gattinoni de bal. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. El Assali bokst de bal weg.

56e minuut.
Ruzzo is nu in balbezit. Tellez onderschept slim de pass. Tellez probeert naar een medespeler te passen. Joos geeft een hoge lob. Ugarteche springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aitcheson probeert naar een medespeler te passen. Žiedavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiedavičius passt de bal met de wreef. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tortini komt het veld opgelopen. Busquets komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Mundev speelt de bal door. Vozzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozzhi geeft een hoge lob. Ugarteche springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dobrijević onderschept slim de pass. Vozzhi is nu in balbezit. Tassi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vozzhi neemt de hoekschop. Paal!

69e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras geeft een lange en hoge pass. Ruzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabanda - Seasky 4:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabanda 42%, Seasky 58%.
Kontrabanda - Seasky 4:0