Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky Kontrabanda
Mano_dabar Tactiek Sesta
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 60.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Öykü passt de bal zonder na te denken. Nikitaras rent richting de bal. Mundev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mundev krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Nikitaras rent richting de bal. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitaras geeft de bal voor. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kraay speelt de bal door. Öykü is nu in balbezit. Tellez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öykü raakt geblesseerd tijdens het duel. Kadrić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Assali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Öykü kopt de bal weg. Kadrić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tellez. Kadrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öykü komt bij de bal en schiet. El Assali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz geeft de bal voor. Öykü kopt de bal weg. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. El Assali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kadrić haalt uit met een fantastische trap. El Assali probeert naar een medespeler te passen. Kraay kopt de bal weg. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bonnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Kadrić kopt de bal weg. Öykü is nu in balbezit. Öykü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 56%, Kontrabanda 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seasky - Kontrabanda 0:0

46e minuut.
Ługowicz komt het veld opgelopen. Vozzhi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Ruzzo komt het veld opgelopen. Tortini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tellez heeft problemen om de bal te vangen. Öykü is nu in balbezit. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Kontrabanda 0:1

70e minuut.
Ruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joos. Ruzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roos komt het veld opgelopen. Ługowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Kontrabanda 0:2

72e minuut.
Mundev passt de bal met de wreef. Vozzhi rent richting de bal. Vozzhi met een sublieme pass. Mundev rent richting de bal. Mundev schiet op doel. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Öykü passt de bal zonder na te denken. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tellez. Ruzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignasz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Warakomski geeft de bal voor. Tellez heeft problemen om de bal te vangen. Ruzzo is nu in balbezit. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... El Assali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Kontrabanda 0:3

89e minuut.
Kraay heeft problemen om de bal te vangen. Kraay probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo schiet op doel. El Assali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - Kontrabanda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 66%, Kontrabanda 34%.
Seasky - Kontrabanda 0:4