Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai SPORBAT AIR FC
hammer time Tactiek 21 po pressingu
57% Balbezit 43%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 54.7
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Loczkowski begaat een overtreding. Vutkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vutkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Toronho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loczkowski met een snelle inworp. Miloševskis is nu in balbezit. Miloševskis geeft een lange en hoge pass. Hyslop krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

42e minuut.
Foletti kopt de bal weg. Vutkov probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miloševskis. Miloševskis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Milenković komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Măldărăşanu speelt de bal door. Toronho is nu in balbezit. Toronho geeft een lange en hoge pass. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 52%, SPORBAT AIR FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - SPORBAT AIR FC 0:0

46e minuut.
Kubiakas komt het veld opgelopen. Kaktavičs komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Vutkov met een sublieme pass. Stay is nu in balbezit. Stay draait met de bal, schiet en ... Kapitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - SPORBAT AIR FC 1:0

58e minuut.
Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Milenković is nu in balbezit. Olewiński maakt een afschuwelijke overtreding. Olewiński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas passt de bal met de wreef. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ... Bisceglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pingviai - SPORBAT AIR FC 1:1

68e minuut.
Bisceglia met een harde bal richting middenveld. Kaktavičs kopt de bal weg. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas geeft de bal voor. Milenković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kaktavičs met een sublieme pass. Čečenikovas rent richting de bal. Čečenikovas probeert naar een medespeler te passen. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Măldărăşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stay rent richting de bal. Čiuividas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čiuividas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lamoral heeft problemen om de bal te vangen. Lamoral geeft de bal voor. Kaktavičs met een sublieme pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Kubiakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 64%, SPORBAT AIR FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pingviai - SPORBAT AIR FC 1:1