Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma FC New House United
1 Tactiek utd
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 60.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bogdan is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. Galán passt de bal zonder na te denken. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey met een sublieme pass. Galán speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel. Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bonito met een snelle inworp. Igaz speelt de bal door. Šlušnys speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Eeckhout rent richting de bal. Galán is nu in balbezit. Galán geeft de bal voor. Klungelig pakt Igaz de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sepioł bokst de bal weg.

19e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Bonito probeert naar een medespeler te passen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:1

19e minuut.
Nadžaković is nu in balbezit. Galán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdan. Bogdan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Igaz de bal. Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oquendo passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal zonder na te denken. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:2

24e minuut.
Krey rent richting de bal. Krey passt de bal met de wreef. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:3

24e minuut.
Galán passt de bal met de wreef. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babich met de inworp. Krey geeft een lange en hoge pass. Igaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:4

29e minuut.
Eeckhout is nu in balbezit. Galán rent richting de bal. Galán passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ... Paal! Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bogdan passt de bal met de wreef. Krey rent richting de bal. Krey passt de bal met de wreef. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:5

39e minuut.
Babich speelt de bal door. Galán rent richting de bal. Galán passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trung Hinh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadžaković. Trung Hinh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trung Hinh met een snel genomen vrije trap. Eeckhout springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 72%, FC New House United 28%.
flay roma - FC New House United 0:5

49e minuut.
Eeckhout passt de bal in één keer door. Oquendo onderschept slim de pass. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ... Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Camallı is nu in balbezit. Babich onderschept slim de pass. Babich probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Babich geeft de bal voor. Silveanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Trung Hinh onderschept slim de pass. Trung Hinh passt de bal in één keer door. Babich speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:6

57e minuut.
Galán kopt de bal weg. Eeckhout rent richting de bal. Camallı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Camallı krijgt een gele kaart. Eeckhout raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Igaz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:7

62e minuut.
Galán probeert naar een medespeler te passen. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:8

64e minuut.
Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:9

67e minuut.
Eeckhout passt de bal in één keer door. Bogdan is nu in balbezit. Krey speelt de bal door. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:10

70e minuut.
Trung Hinh geeft een hoge lob. Eeckhout kopt de bal weg. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:11

73e minuut.
Bonito is nu in balbezit. Bogdan speelt de bal door. Inworp. Bonito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igaz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:12

82e minuut.
Igaz kopt de bal weg. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oquendo. Eeckhout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Galán speelt de bal door. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Krey onderschept slim de pass. Krey probeert naar een medespeler te passen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - FC New House United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 76%, FC New House United 24%.
flay roma - FC New House United 0:13