Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 SMEKDUOBĖ
Normal Tactiek gola
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 68
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovalčikas. Vidner raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani met een sublieme pass. Waterman speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:1

6e minuut.
Bočanovas rent richting de bal. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu geeft een lange en hoge pass. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Emiliani de bal. Emiliani met een sublieme pass. Kovalčikas is nu in balbezit. Vidner onderschept slim de pass. Vidner draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waterman zal de hoekschop nemen. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Emiliani geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:2

14e minuut.
Waterman rent richting de bal. Waterman geeft de bal voor. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Laki draait met de bal, schiet en ... Melentjevas met een sublieme pass. Emiliani kopt de bal weg. Csató met een sublieme pass. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:3

23e minuut.
Kovalčikas is nu in balbezit. Kovalčikas passt de bal met de wreef. Daar is Šneideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató passt de bal in één keer door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Šaltmieris geeft de bal voor. Inworp. Emiliani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csató geeft de bal voor. Laki maakt een snoekduik en kopt de bal. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Csató passt de bal zonder na te denken. Vidner is nu in balbezit. Vidner passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg.

29e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Daar is Waterman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waterman geeft de bal voor. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:4

30e minuut.
Waterman geeft een hoge lob. Kovalčikas kopt de bal weg. Strūkovas heeft problemen om de bal te vangen. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Csató passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zoltneris ... Strafschop! Laki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:5

35e minuut.
Strūkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Strūkovas passt de bal met de wreef. Vidner heeft problemen om de bal te vangen. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Csató onderschept slim de pass. Vidner is nu in balbezit. Vidner probeert naar een medespeler te passen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:6

38e minuut.
Laki probeert de bal aan de voet te houden. Bachovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner is nu in balbezit. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidner is nu in balbezit. Vidner haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:7

40e minuut.
Laki met een sublieme pass. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani speelt de bal door. Vidner rent richting de bal. Vidner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani met een sublieme pass. Kovalčikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner verovert de bal door een tackle van achteren. Vidner draait met de bal, schiet en ... Melentjevas bokst de bal weg. Vidner rent richting de bal. Vidner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gaspar passt de bal met de wreef. Emiliani rent richting de bal. Emiliani passt de bal in één keer door. Vidner heeft problemen om de bal te vangen. Vidner draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 77%, SMEKDUOBĖ 23%.
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:7

46e minuut.
Barabás komt het veld opgelopen. Kuczkó komt het veld opgelopen. Liebus komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani geeft de bal voor. Daar is Kovalčikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:8

47e minuut.
Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó passt de bal in één keer door. Vidner is nu in balbezit. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Waterman met de inworp. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar geeft de bal voor. Kuczkó krijgt zijn hoofd ertegen. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Waterman speelt de bal door. Kovalčikas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Emiliani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gaspar geeft de bal voor. Vidner kopt de bal weg. Waterman rent richting de bal. Waterman geeft een lange en hoge pass. Kuczkó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani passt de bal met de wreef. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strūkovas probeert naar een medespeler te passen. Barabás rent richting de bal. Barabás geeft een lange en hoge pass. Vidner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:9

60e minuut.
Barabás passt de bal met de wreef. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás rent richting de bal. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Strūkovas heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kovalčikas passt de bal met de wreef. Waterman probeert naar een medespeler te passen. Vidner rent richting de bal. Vidner schiet op doel. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:10

70e minuut.
Emiliani speelt de bal door. Strūkovas rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar geeft een hoge lob. Kuczkó maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:11

72e minuut.
Kovalčikas kopt de bal weg. Barabás met een sublieme pass. Vidner heeft problemen om de bal te vangen. Vidner draait met de bal, schiet en ... Kuczkó rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterman met een sublieme pass. Vidner rent richting de bal. Vidner draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:12

81e minuut.
Waterman passt de bal zonder na te denken. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:13

82e minuut.
Daar is Bočanovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bočanovas passt de bal met de wreef. Šaltmieris rent richting de bal. Kuczkó verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:14

84e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Vidner is nu in balbezit. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:15

86e minuut.
Barabás passt de bal in één keer door. Waterman rent richting de bal. Waterman passt de bal in één keer door. Vidner rent richting de bal. Vidner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gaspar geeft een hoge lob. Šaltmieris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 84%, SMEKDUOBĖ 16%.
janulio123 - SMEKDUOBĖ 0:16