Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ janulio123
gola Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zoltneris rent richting de bal. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki speelt de bal door. Tudose is nu in balbezit. Tudose draait met de bal, schiet en ... Melentjevas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 1:0

3e minuut.
Vidner verovert de bal door een tackle van achteren. Vidner speelt de bal door. Emiliani speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Csató passt de bal met de wreef. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki rent richting de bal. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal in één keer door. Barabás probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 2:0

6e minuut.
Šneideris rent richting de bal. Šneideris geeft een lange en hoge pass. Barabás met een sublieme pass. Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudose schiet op doel. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laki is nu in balbezit. Zoltneris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 3:0

8e minuut.
Tudose kopt de bal weg. Barabás rent richting de bal. Barabás geeft een lange en hoge pass. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 4:0

10e minuut.
Tudose kopt de bal weg. Zoltneris is nu in balbezit. Tudose onderschept slim de pass. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose geeft een lange en hoge pass. Šaltmieris rent richting de bal. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 5:0

13e minuut.
Senkovskis is nu in balbezit. Senkovskis passt de bal in één keer door. Šaltmieris rent richting de bal. Laki onderschept slim de pass. Laki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 6:0

17e minuut.
Emiliani speelt de bal door. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Laki speelt de bal door. Tudose is nu in balbezit. Tudose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kovalčikas kan de bal niet met de borst controleren. Tudose rent richting de bal. Kovalčikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tudose moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tudose kan niet meer verder spelen. Tertus komt het veld opgelopen. Laki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 7:0

19e minuut.
Klungelig pakt Laki de bal. Laki met een sublieme pass. Tertus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tertus draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 8:0

22e minuut.
Daar is Šaltmieris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 9:0

25e minuut.
Vidner kopt de bal weg. Csató met een sublieme pass. Klungelig pakt Tertus de bal. Tertus draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 10:0

28e minuut.
Tertus kopt de bal weg. Zoltneris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki schiet op doel. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 11:0

28e minuut.
Tertus rent richting de bal. Tertus geeft een lange en hoge pass. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 12:0

33e minuut.
Barabás geeft de bal voor. Šneideris probeert de bal aan de voet te houden. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 13:0

34e minuut.
Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zoltneris de bal. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Tertus de bal. Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal zonder na te denken. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vidner kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató passt de bal zonder na te denken. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 14:0

42e minuut.
Vidner kopt de bal weg. Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató speelt de bal door. Tertus rent richting de bal. Tertus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Melentjevas trapt de bal weg. Vidner kopt de bal weg. Csató rent richting de bal. Csató geeft een hoge lob. Laki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 15:0

44e minuut.
Tertus bereikt de bal nog maar net als eerste. Strūkovas is nu in balbezit. Tertus verovert de bal door een tackle van achteren. Tertus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 18%, janulio123 82%.
SMEKDUOBĖ - janulio123 16:0

46e minuut.
Gaspar komt het veld opgelopen. Waterman komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal in één keer door. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 17:0

57e minuut.
Waterman is nu in balbezit. Waterman passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 18:0

57e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barabás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barabás passt de bal met de wreef. Tertus rent richting de bal. Csató geeft een hoge lob. Melentjevas bokst de bal weg. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 19:0

59e minuut.
Csató speelt de bal door. Barabás rent richting de bal. Barabás geeft de bal voor. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waterman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csató kan de bal niet met de borst controleren. Csató geeft een lange en hoge pass. Laki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 20:0

63e minuut.
Daar is Bachovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waterman rent richting de bal. Waterman met een sublieme pass. Klungelig pakt Laki de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kovalčikas geeft een lange en hoge pass. Karžauskas kopt de bal weg. Csató probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zoltneris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tertus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tertus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 21:0

69e minuut.
Šneideris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barabás met een snelle inworp. Daar is Tertus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tertus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Senkovskis rent richting de bal. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar geeft de bal voor. Laki maakt een snoekduik en kopt de bal. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 22:0

75e minuut.
Kovalčikas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waterman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csató speelt de bal door. Barabás geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 23:0

77e minuut.
Gaspar geeft een hoge lob. Tertus heeft problemen om de bal te vangen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 24:0

79e minuut.
Zoltneris geeft de bal voor. Gaspar kopt de bal weg. Csató geeft een lange en hoge pass. Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 25:0

82e minuut.
Inworp. Waterman met een snelle inworp. Csató met een sublieme pass. Daar is Tertus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tertus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kovalčikas trapt de bal weg van het doel. Waterman kopt de bal weg. Csató met een sublieme pass. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - janulio123 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 19%, janulio123 81%.
SMEKDUOBĖ - janulio123 26:0