Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai Kontrabanda
hammer time Tactiek Sesta
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Stay is nu in balbezit. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap. Bisceglia bokst de bal weg.

8e minuut.
Vutkov geeft de bal voor. Stay heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski is nu in balbezit. Stay verovert de bal door een tackle van achteren. Stay haalt uit met een fantastische trap. Telek bokst de bal weg.

11e minuut.
Santiesteban geeft een hoge lob. Kacela probeert naar een medespeler te passen. Kraay geeft een lange en hoge pass. Kadrić heeft problemen om de bal te vangen. Kadrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü passt de bal zonder na te denken. Ignasz met een sublieme pass. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Măldărăşanu is nu in balbezit. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz met een sublieme pass. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić draait met de bal, schiet en ... Bisceglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Toronho is nu in balbezit. Öykü onderschept slim de pass. Öykü passt de bal in één keer door. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Măldărăşanu passt de bal met de wreef. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Kontrabanda 0:1

29e minuut.
Tassi geeft de bal voor. Olewiński heeft problemen om de bal te vangen. Kadrić is nu in balbezit. Kadrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Kontrabanda 0:2

36e minuut.
Toronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Toronho geeft een lange en hoge pass. Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Stay rent richting de bal. Stay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Vutkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Kontrabanda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 49%, Kontrabanda 51%.
pingviai - Kontrabanda 1:2

47e minuut.
Daar is Toronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraay verovert de bal door een tackle van achteren. Moro León maakt een afschuwelijke overtreding. Moro León krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tassi met een sublieme pass. Öykü rent richting de bal. Öykü passt de bal in één keer door. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Stay passt de bal met de wreef. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal met de wreef. Stay is nu in balbezit. Stay haalt uit met een fantastische trap. Telek bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busquets komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Doeltrap. Ługowicz komt het veld opgelopen. Ruzzo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kraay geeft een hoge lob. Ruzzo kopt de bal weg. Kraay probeert de bal aan de voet te houden. Stay bereikt de bal nog maar net als eerste. Leige is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toronho zal de hoekschop nemen. Stay krijgt zijn hoofd ertegen. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pingviai - Kontrabanda 2:2

66e minuut.
Warakomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz passt de bal in één keer door. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - Kontrabanda 2:3

69e minuut.
Tassi speelt de bal door. Klungelig pakt Ługowicz de bal. Ługowicz probeert naar een medespeler te passen. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo schiet op doel. Bisceglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Öykü haalt uit met een fantastische trap. Huzmi probeert de bal aan de voet te houden. Olewiński met een sublieme pass. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stay passt de bal in één keer door. Tassi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vutkov zal de hoekschop nemen. Stay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Stay onderschept slim de pass. Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević passt de bal zonder na te denken. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo draait met de bal, schiet en ... Bisceglia bokst de bal weg. Huzmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liberda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măldărăşanu met een sublieme pass. Vutkov is nu in balbezit. Daar is Vutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vutkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kraay is nu in balbezit. Kraay met een sublieme pass. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz geeft de bal voor. Ruzzo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ługowicz met een sublieme pass. Ruzzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foletti. Ruzzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Öykü wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Warakomski speelt de bal door. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz passt de bal in één keer door. Ruzzo rent richting de bal. Ruzzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 47%, Kontrabanda 53%.
pingviai - Kontrabanda 2:3