Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky SPORBAT AIR FC
Mano_dabar Tactiek 21 po pressingu
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Žiedavičius is nu in balbezit. Žiedavičius met een sublieme pass. Mundev heeft problemen om de bal te vangen. Mundev geeft een lange en hoge pass. Solberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SPORBAT AIR FC 1:0

7e minuut.
Niziałek is nu in balbezit. Niziałek geeft een hoge lob. Bonnaud kopt de bal weg. Solberg is nu in balbezit. Solberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tellez probeert naar een medespeler te passen. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud passt de bal in één keer door. Solberg rent richting de bal. Solberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Žiedavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiedavičius passt de bal in één keer door. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Kapitan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Malanovas passt de bal met de wreef. Žiedavičius rent richting de bal. Žiedavičius passt de bal met de wreef. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SPORBAT AIR FC 2:0

29e minuut.
Inworp. Skiudulas met een snelle inworp. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas geeft een hoge lob. Daar is Hyslop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Solberg is nu in balbezit. Solberg passt de bal in één keer door. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud geeft de bal voor. Ugarteche krijgt zijn hoofd ertegen. Kapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SPORBAT AIR FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 42%, SPORBAT AIR FC 58%.
Seasky - SPORBAT AIR FC 3:0

46e minuut.
Ezelskis komt het veld opgelopen. Stopyra komt het veld opgelopen. Kaktavičs komt het veld opgelopen. Milenković komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs passt de bal met de wreef. Milenković rent richting de bal. Milenković draait met de bal, schiet en ... El Assali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - SPORBAT AIR FC 3:1

58e minuut.
Milenković rent richting de bal. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs passt de bal zonder na te denken. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Tortini komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kaktavičs geeft een hoge lob. Aitcheson kopt de bal weg. Kaktavičs probeert de bal met de borst te controleren. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanovas onderschept slim de pass. Malanovas met een sublieme pass. Milenković is nu in balbezit. Milenković draait met de bal, schiet en ... El Assali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Čiuividas is nu in balbezit. Aitcheson is nu in balbezit. Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Čiuividas rent richting de bal. Čiuividas schiet op doel. El Assali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Damadyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 63%, SPORBAT AIR FC 37%.
Seasky - SPORBAT AIR FC 3:1